sukupuolineutraalius ja muut vastaavat "Höpöhöpöt"

Vierailija

Maapalloa harteillaan kannatteleva Atlas sanoo kiehuvansa yli kun presidenttiehdokas Sari Essayah kertoo kannattavansa syntymättömän lapsen oikeutta olla tulematta murhatuksi sekä kannattavansa kirkkojen oikeutta perustaa päätöksensä omien arvojensa pohjalle, eli pitää avioliitto miehen ja naisen välisenä.
Eikö mikään riitä??? Olisiko "myyttinen" Atlas mahdollisesti itse halunnut tulla abortoiduksi?
Nykyajan ainoa hyväksytty arvo- suvaitsevaisuus, on hiukan kömpelösti kaatumassa omiin jalkoihinsa: se tuntuu toimivan vain toisin päin. Kaikkien on oltava samaa mieltä.
Missä tämä hieno suvaitsevaisuus luuraa esim. kun elintärkeitä kehitysyhteistyön rahoja jäädytetään sen perusteella miten tätä työtä tekevä taho suhtautuu homoseksuaalisuuteen ja naispappeuteen?? (Tapahtuu Suomessa) Köyhän maan lapsi saa rauhassa kuolla nälkäänsä kun täällä tapellaan täysin asiaan kuulumattomasta asiasta, ja rajoitetaan lähimmäisen rakkauden ilmaisemista koska joku ei ole samaa mieltä tämän suuren suvaitsevaisuuden kanssa.
Tässä vaiheessa todellakin kiehuu yli.

Kommentit (5)

Vierailija

Aivan, veikkaanpa, että joudut sosiaaliviranomaisten juttusille jos menet sanomaan "kuulehan poikani". Sanoisin, että seuraavan kymmenen vuoden kuluessa.

Tosiasiassahan nämä sukupuolinetutraaliutta ym. ajavat syyllistyvät sekä lapsen heitteillejättöön, että rikokseen ihmisyyttä vastaan.

Vierailija

Kysymys ei ole kehitysyhteistyövaroista, vaan lähetystyövaroista. Varoja ei kokonaisuudessaan leikattu, vaan säästyvät varat päätettiin myöntää toisaalle, tahoille, jotka suhtautuvat naisiin tasa-arvoisesti. Kehitysmaissa kun tämä ns luomisjärjestykseen sitoutuva teologia saattaa johtaa siihen, että naista ei tarvitse kouluttaa, koska mies on perheen pää, naiselle ei tarvitse antaa yhtä ravitsevaa ruokaa, koska mies on perheen pää, mies päättää ehkäisystä, myös avioliiton ulkopuolisissa suhteissa, koska mies on perheen pää, eikä nainen saa puhua seurakunnassa tai muutoinkaan julkisesti, koska mies on perheen pää, ja vaimon kouluttaminen on väkivallalla on ihan ok, koska mies on perheen pää ja mies saa päättää talouden varoista, koska mies on perheen pää. Päätöksellä haluttiin varmistaa se, että lähetystyötä tekevien järjestöjen kanta naisen asemaan perheessä ja yhteiskunnassa tukee naisen aseman parantamista sekä seurakunnassa että perheessä, Mainittakoon, että lähetyskentillä toimii jo myös kirkkoja, jotka hyväksyvät naisen tasa-arvoisen aseman seurakunnassa - myös pappina. Toisin kuin ne järjestöt, joiden tuki siirtyi kirkon muille järjestöille.

Vierailija

Totta. Miksi ei saisi olla tyttö tai poika? Miksi kaikkien pitäisi olla samasta muotista? Pojasta ei saa sukupuoletonta, tytöstä ei saa sukupuoletonta!
Kyllä kaikkeen paskaan ihmiset lähtevät mukaan.
Eikö olisi paljon inhimillisempää, kun vanhemmat "opettaisivat" tyttärensä ja poikansa suhtautumaan kunnioituksella toisiaan kohtaan ja hyväksyen ne erot eri sukupuolten välillä.
Henk.koht. en ymmärrä sitä, miksi esim. homo/lesboparien pitää saada kirkollinen vihkiminen? Eikö maistraatti riitä? En myöskään ole sen kannalla, että homo/lesbopareille sallittaisi adoptio-oikeus. Se vaan ei ole luonnollista, että on joko 2 isää tai 2 äitiä.... ei se mene niin......

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat