Uudenvuodenlupaus

Vierailija

Uudenvuoden lupaukseni on tupakanpolton lopettaminen.
Olen polttanut jo yli 30 vuotta ja tiedän että se ei käy helposti mutta monta ystävää on lopettanut sähkötupakan avulla.
Huomattavasti terveellisempää ja samalla paljon halvempaa, olen jo tilanut aloituspakkauksen ja kun se saapuu niin tavallinen tupakointi loppuu.
Täältä löytyy suomenkielinen tilaussivusto jos joku muukin haluaa tehdä saman päätöksen.

http://electonicsmoke.blogspot.com/

Kommentit (4)

Vierailija

Me ollaan nyt mieheni kanssa höyrytelty http://happyjuice.eu/sahkotupakat/62-evod-double-aloituspakkaus.html tuollaisella. Otettiin pari nestettä mukaan ja koko paketti alle 50e kotiin, siis tuossa paketissa on kaksi sähkötupakkaa! Nyt kaksi viikkoa myöhemmin, kumpikaan ei ole polttanut ensimmäistäkään tupakkaa ja jos näin laskee, niin tuo alle 50e laitteet ja nesteet on jo maksettu ja vieläkin on nesteitä jäljellä.
15 vuotta olemme kumpainenkin polttaneet ja lopettamista yrittäneet useita kertoja ikinä siinä kuitenkaan onnistumatta ja nyt loppui kun kertalaakista, uskomatonta ja samaan aikaan NIIIN IHANAA! Ei haise hengitys enää ei :)

Jotenkin vaan tekee mieli hehkuttaa kaikille kuinka mahtavia nuo ovat ja kuinka helppoa lopettaminen oli!

Vierailija

Niinpä tein minäkin ja menin tilaamaan tuolta happyjuicelta sähkötupangin. Otin tollasen sleekin kun on niin upean näkönen. Vähä tollasta iphonen tyyliä ja uskokaa tai älkää niin sillä voi sen iphonen jopa ladatakkin! Ei lopu enää tällä likalla latinki luurista. Yhden halvan laukun hinnalla tuli koko paketti (10 nestettä, laite ja tollanen parempi höyrystin) alle 100e siis. Ja tupakkaan meni kuitenkin se 6e päivässä! Jos olisin tienny että tää lopettaminen näin iisisti onnistuu ni olisin kyllä tilannu jo kauan aikaa.. sitten Tossa vielä linkki: http://happyjuice.eu/sahkotupakat/116-sleek-v1-tehopakkaus.html 

Vierailija

elikkä oon nyt tässä jo pitkään yrittänyt lopettaa tupakoinnin, mutta mikään ei oikein tunnu auttavan. niin ajattelin tilata sähkötupakan, että onko niistä ollut apua kellekkään!? mietin tilata jommalta kummalta näilt sivustoilta: www.siu.fi tai www.paulsaar.com?

T: todella halukas lopettamaan

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat