Artikkelista: Näitä te klikkasitte – ihmissuhteet ja terveys kiinnostivat

Kommentit (5)

Vierailija

Täytyy sanoa, etten ymmärrä minkä laskurin mukaan nuo nousi? Eikö horoskoopit ja rakastunut naimisissa olevaan, mitä teen....kiinnostanut lukijoita numeroiden mukaan enemmän?

Ihmettelen?..sivistäkää

Vierailija

No tästä kai voisi toimitus tehdä päätelmän, että ihmisiä oikeasti kiinnostavat ihan muut kuin elinakiikko-rennyharlin-hömppäjutut.

Kansainväliset reportaasinne ovat aivan kerrassaan erinomaisia, ja näitähän moni kehuukin. Harmi että lehteä myydään kuitenkin ääliömäisillä julkkisjutuilla. Kas kun tähän mennessä näillä misseillä ja malleilla ei ole meille lukijoille ollut kiinnostavaa sanottavaa, mutta kun ei mene perille niin ei mene...

Vierailija

Jokainen kirjoittakoon vain omasta puolestaan.Minua ei kiinnosta pätkääkään kansainväliset reportaasit ym.hömppäjutut.
Tekisivät vaihteeksi ihan kotimaan reportaaseja,niin avautuisivat silmät näiltä tekopyhiltä jotka eivät näe kuin maamme rajojen ulkopuolella olevan hädän,sorron ym.
Sitä huono-osaisuutta todellakin on ihan täällä meilläkin,ei tarvitse lähteä meren yli etsimään.Mutta se kun ei tunnu kiinnostavan näitä elintasoeläjiä.
Onhan se vain niin kiva kun voi napata Me Naiset kainaloonsa ja hautautua lukemaan kaikessa rauhassa että "miten kurjaa siellä Afrikassa on" ja kun täällä meillä on "niin hyvin asiat".Se on tämä kotimainen hätä jotenkin huonommassa asemassa ,ei vedä vertoja ulkomaiselle.
Minusta jokainen ihminen on tärkeä ,jokainen elämä on yhtä arvokas ja sen lähimmäisen auttamisen voisi aloittaa ihan siitä omasta naapurista.
Joten,ei kiitos enää kansainvälisiä reportaaseja...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat