Mies pitää liukuvoidetta huijauksena, mikä avuksi?

Lukittu
Kuva Shutterstock

Kokeneen miehen pitäisi tietää, että välillä luonnon omat liukasteet eivät riitä, seksineuvoja Tracey Cox toteaa.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Vierailija

Voi voi mies... Kyllä, nainen erittää luonnostaan kosteutta kiihottuessaan, mutta kosteuden määrä on varsin yksilöllinen ja vaihtelee samallakin naisella huomattavasti elämäntilanteesta, iästä ja terveydentilasta riippuen. Kyllä, yhdynnan onnistumisen edellytyksenä on, etta limakalvot ovat riittävän kosteat, mutta kun joskus oma kosteus ei vaan riitä, niin syynä voivat olla niin psyykkiset, fyysiset, hormonaaliset kuin tilannekohtaisetkin syyt, esim. lääkehoidon, stressin, raskauden jälkeen tai imettämisaikana. Myos ehkäisypillerit voivat aiheuttaa emättimen kuivuutta. Menopaussikin lisää huomattavasti kosteuttamisen tarvetta. Joten Mies! Ei ole miehestä kiinni, jos suksi ei luista.  Liukuvoiteella eli intiimialueiden kosteuttajilla vähennetään ihan vaan ihojen aiheuttamaa kitkaa yhdynnän aikana ja lisätaan näin yhdynnän nautinnollisuutta seka aistituntemuksia. Eiku apteekkin hei, As simple as that! 

 

Vierailija

Miten miehet vielä nykyaikana on niin tietämättömiä, limakalvothan menee rikki jos väkisin  yritetään ja siinä sitä sit ollaan haluttomia.Eikö liukkaria vaan sopivasti.Kokemusta on.TÄMÄ on tosi elämää ei elokuvaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat