Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

siis mikään asento ei ole hyvä... juu taas me naiset juttuja. ainakin minun vaimo tykkää taka-asennosta jen.. noita artikkeleja kun kirjoitatte niin voisikon joskus olla hiukan positiivisempi että esim löytysi joku mukava asento`??? Vai toimiiko asennot vain ulkomaalaiseten miesten kanssa?? mustaa magiaa

Vierailija

Olipa turha artikkeli taas. Nämä ovat meinaan myös niitä naisten lempiasentoja. Ok, poislukien "reversed cowgirl". Oliko tarkoitus listata seksiasentoja, joista tytöt pitävät vähiten? Perustelut nainen päällä asennolle ovat meinaan todella huonot.

Vierailija

mitä asentoja tässä nyt sitten enään jäi jäljelle?? Lusikka-asentoko on sitten paras??

oma muija pitää eniten koira-asennosta eikä mitään muuta asentoa edes haluaisi harrastaa, joka taas itseäni harmittaa suunnattomasti juurikin sen intimiyden puutteen vuoksi.

Vierailija

Siinä tulikin lueteltua jotakuinkin kaikki asennot mitä allekirjoittanut osaa ja samalla myös ne asennot joilla 99.9% meistä kaikista lukijoista on pantu alulle. Vaikken isäni teknistä suoritusta yksityiskohtaisesti tunnekaan niin lopputulos ainakin on vallan mainio. Tämä tieto taskussa aion jatkaa tuttuun ja turvalliseen tyyliin niin jälkikasvukin toivottavasti on tunnistettavan näköinen. Näissä asioissa ei kannata ottaa turhia riskejä.

Vierailija

Omakohtaisesti 1. ja 2. pitää paikkaansa. Vasta taisin mainitakin miehelleni koira-asennon sattuvan välillä ja eikä olo ole yhtään romanttinen..

Vierailija

Haloo mikä juttu! Varmasti vihreät feministit ja Oras Tynkkynen laatinut tämän listan. Seksi kielletään kokonaan naisten ja miesten väliltä naista alistavana. Nainen saa työntää sisäänsä vain vihreän luomuhedelmän - ei lihaa.

Vierailija

Hömm... miks kaikki syyttää artikkelia turhuudesta, kun sen sisältö tulee tutkimuksesta? Haukkukaa tutkimusta.

Sitä voi toki aina miettiä, kannattaaks turhanpäiväisistä tutkimuksista edes tehdä juttua...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat