Miesten liian paljastava puketuminen

Vierailija

Olen tasan kolmikymppinen mies suoraan Helsingistä. :) Olen perusmiehekäs mies, jonka suurena intohimona on salilla käynti, sähly ja laskettelu. Minua on kehuttu komeaksi ja olen mielestäni aika hyvä vartaloinen mies. 

Olen pukeutumisessa tykännyt hieman näyttää vartaloani ja pohdin sitä etten vain pukeutuisi liian rohkeasti. Haluaisin mielipiteitänne:

Salilla käytän tämänkaltaisia sortseja. http://lifestylebydanijel.com/wp-content/uploads/2011/10/short-shorts.jpg

Uimarannalla http://4.bp.blogspot.com/-I6HipE29w0Q/Tg0JaoHfZjI/AAAAAAAAEck/j_pKrpLEl4...

Alushousuina: http://mens-underwear-blog.com/underwear/wp-content/uploads/2011/04/Calv...

tai

http://www.internationaljock.com/v3/prld.xlg?partno=56532&width=386&view...

http://www.internationaljock.com/emporio-armani-coloured-stretch-cotton-...

Mielipiteitä KIITOS! = v )

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Jos olet homo, niin varmaan tollaiset stringit ovat ok, mutta jos olet hetero, niin voi tsiisus! Huonosti näytät naisia tuntevan jos luulet että tollainen vetoaa?

En kyllä tunne ketään naista, jota tollainen sytyttäisi. 

Tulee mieleen oma kokemukseni joogasalilta muutama vuosi sitten. Vieressäni joogaili mies, jonka esinäkemältä luulin olevan täysin alasti,  mutta ei suinkaan. Pakaroiden väliin olikin uponnut pienen pienet stringit, etupuolella näytti olevan jokin postimerkin kokoinen lappunen.

Tuli tyypistä mieleen, että siinä oli homokundi pokailemassa miehiä. Jotenkin meni itseltä vähän fiilikset harjoitukseen.

Salilla ei kyllä koskaan ollut ketään naista narubikineissä joogailemassa. 

Jotenkin mulle tulee kauhean paljastavasti pukeutuvista niin naisista kuin miehistäkin tympeä olo. Kaunistakaan vartaloa ei ole pakko ihan tarjottimella esille tuoda. Pikkaisen peittävämpi asu on musta paljon eroottisempi.

Vierailija

Miehenä en voi olla kuin naisten kanssa samaa mieltä. Tosin olen hetero, enkä kiinnostunut miehistä. Naisille stringit, lyhyet shortsit ja pienet pienet uikkarit.

Vierailija

mikään kukaan nainen ei tykkäisi katsoa vaikka mies olisi kunnos kuin näiden kuvien miehet jos niillä olis jotain tällaista päällä:

stringit http://www.4menunderwear.com/static/images/20120405/cockcox-men-thong-bl...

urkkasortsit http://i00.i.aliimg.com/img/pb/931/661/463/463661931_540.jpg  (ei tuollaisilla saa juosta julkisilla poluilla. treenata saleilla.

kuka kehtaisi mennä kuvan miehen kanssa rannalle jos sillä olis nämä jalassa http://img.alibaba.com/img/pb/288/361/494/494361288_446.jpg

näistä meillä naisilla on yhteneväiset mielipiteet. eri mieltä olevat sanoisivat toisin mutta ei niitä ole jonka me voimme huomata.

Vierailija

Tapasin syksyllä ihanan miehen, nuori kolmikymppinen komea lääkäri. Itsevarma, miehekäs, urheilullinen, sivistynyt, sopivasti vaatimaton ja erittäin miellyttävä. Pari kuukauden jälkeen laitoin hänet hierottavaksi sohvalleni mahalleen, otin häneltä vaatteet pois, huomasin pitkiä housuja pois ottaessa hänellä olevan aloittajan postissa esiintyneet: http://www.internationaljock.com/v3/prld.xlg?partno=56532&width=386&view...   Armanin stringit. Se ei ollut vitsi ja hän oli aivan TOSISSAAN. Luuli itseään seksikkääsi ja halusi miellyttää minua. Jätin hänet. Millainen mies hän todellisuudessa oli? Kaikki muutkin naiset tai lähes kaikki inhoavat stringistä peppu, vaikka peppu olisi hyväkin..

Vierailija

Höh, kyllä tämä nainen pitää näkemästään ja paljon pitääkin! Todella suloisia uikkareita ja alkkareita. Muistuttavat kovasti avomieheni suosimia malleja ja olisin erittäin tohkeissani jos näkisin kyseisiä undeja muillakin.

Paljon plussaa! Jatka samalla linjalla ;)

Vierailija

Kaikki minusta hyviä. Varmaan saat olla edelläkävijä muiden negatiivisista kommenteista päätellen, mutta se on sinun oma päätöksesi. Miehen rooli on näemmä edelleen ahdistavan tiukka, myös pukeutumisessa. Kivaa vastapainoa naisten näyttelynhalulle tai -pakolle. Ja tämä nainen lähentelee viittäkymmentä

Vierailija

Kiitän sinua noin 30 vuotta nuorempana miehenä avoimesta suhtautumisesta. Olen kunnollinen, sporttimies, joka opiskelee korkeakoulussa. Käytän miesten stringejä ja olen ainakin miehekäs, eikä minua ole koskaan outona pidetty. Tosin harva tietää stringien käytöstä, syitä ovat mukavuustekijät ja seksikkyys. Käytän noita suositumpia malleja, juuri noita täällä mainittuja:

Calvinia: http://www.amazon.com/Calvin-Klein-Mens-Cotton-Thong/dp/B008NX7XT2  (kuten toisesta kuvaa näkyy, eivät takaa peitä juuri mitään  ;)

Armanit http://www.internationaljock.com/v3/prld.xlg?partno=52843&width=386&view...

Ja vielä punaisena, eikö se ole tyttöjen väri? ;)

hyvää joulua kaikille naisille! toivottaen nipa

Vierailija

Ei oo todellista. Naapuritalon nuori-isäntä oli selin rivarihuoneistonsa ikkunaa päin joka on maahan asti imuroimassa imurillaan. Näyttivät juuri noilta calvin klein stringeiltä, mitkä olivat hänen jalassaan. EI OO TOTTA. :D On hyvännäköinen mies ja kovassa kunnossa, mutta stringit miehellä OU NOU! :D On flirttailu joskus mulle ja mä takasin. Nyt se loppuu kyl, kunnioitus siihen miehen on mennyt. :D

Vierailija

Sanotaan näin, että saisin hillittömän hepulin jos löytäisin mieheni päältä moisia ja hepuli äityisi vielä pahemmaksi jos saisin raukkapolon olevan tosissaan moisien seksikkyydestä!! XD Puuttuisi vain että olisivat pitsipöksyt!!

Ja olen siis heteronainen... 

Vierailija

Olenko kamala nainen, kun rivitalonaapurimme nuori mies hänkin ottaa kesäisin aurinkoa stringeissä omalla takapihallaan. Sitten minä 48-vuotias nainen menen jonkun kivan tekosyyn takia juttelemaan hänen kanssaa, kun hän rennosti ottaa mahallaan aurinkoa aidatulla takapihallaan. Kroppa on "joka paikasta" tikissä kunnossa. Stringit eivät hänen peppuaan kauheasti peitä. ;) Saa kai sitä nainenkin katsoa. :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat