Kommentit (6)

Vierailija

"Jos on mennyt pari viikkoa ilman seksiä, tulee olo, että onpa meillä ankea suhde. Sitä miettii, pitäisikö ihan muodon vuoksi yrittää useammin, vaikkei tekisi erityisesti mieli, miettii Sanna, 30." Hmm!! meilläpä harrastetaan kyseistä toimintaa pari kertaa vuodessa, että taitaa ollakkin meikäläisellä kohtuu ankea suhde... 

Vierailija

Hyvin kyllä pärjää ilmankin. Pitkän avioliiton lopussa 1.5 v ilman seksiä ja eron jälkeen saman verran. En edes etsinyt seksi/muutakaan kumppania, kunnes sattumalta löytyi uusi nainen elämääni. Kapakoissa kävin eron jälkeen 1.5 vuoden aikana ehkä 3 kertaa. Pornoa en ikinä ole ymmärtänyt saatikka katsonut. Nyt uuden kumppanin kanssa seksiä 1-3 kertaa viikossa, ja siinäkin nainen tekee useammin aloitteen. Mies 45v

Vierailija

Viihde korvaa seksin ja on helpompaa. Miksi naida kun voi viihteen avulla viihdyttää itseään loputtomasti. Ihminen on erkaantunut omasta luonnollisesta olemuksestaan ja muuttunut kulttuurimme eritavoin tuotettujen elämysten kuluttajaksi. Matkailu, shoppailu, viihde... Kaikesta saa sosiaalista nostetta kun oikein ahkerasti jaksaa tarinaansa kertoa. Silloin tällöin voi yrittää jotain ihmissuhdetta ja seksiäkin, mutta on niin paljon muutakin kulutettavaa. Miksi vaivautua moiseen alkukantaiseen sotkuiseen toimintaan?

Huoh

Surullisinta on se, kun molemmat kaipaisivat enemmän seksiä, mutta toinen päättääkin yksinään hakea panoseuraa netistä, tai ainakin salaista flirttiä. Sehän sitten tappaa parisuhdeseksin lopullisesti, ja pakottaa toisenkin saman etsintään. Vaikka helpommin olisi herunut siitä ihan vierestä, vähän yrittämällä. Ei muka voi, koska lapset, koska väsy, koska milloin mitäkin. Mutta on sitten muka helpompaa kikkailla valehtelemalla ja suurella vaivalla pikatreffejä jonkun tuiki tuntemattoman kanssa, ottaen jopa tautiriskejä, ja ainakin ison nolousriskin... Kun on niin "vaikeeta" puhua kotona - vaikka edes: Tekee mieli, ja toinen ehkä vastaisi sama täällä. Mutta ei ei, nettiin vaan irstailemaan mieluummin.

Vierailija

Saisipa edes joskus seksiä. Onko se niin mahdotonta? Tämä maailma on kamala paikka; täynnä yksinäisyyttä ja kilpailua, suorittamista; yhteiskunta haluaa ihmisten sijasta virheettömiä koneita; kaikki on epävarmaa työllistymisestä hautapaikkaan asti. Tämä on helvetti ja täältä olisi päästävä äkkiä pois! Nyyh.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat