Kommentit (10)

Vierailija

Kuinka voi kuvittella että elämä perustuu rintojen kokoon tai otsan ryppyihin??? Sääli, että jollain voi olla noin huono itsetunto! Voi tyttörukka :(.

Vierailija

Miksi muiden lukijoiden pitää tulla tänne tuomitseen jutun tyttö? Ymmärrän, että otsan rypistys -kommentti oli vähän hassu. Mutta ymmärrän myös sen epävarmuuden, mitä jokin asia tuo tullessaan, jos se häiritsee itseään. Näissäkin korjauksissa on tietenkin rajansa, toivottavas ei mene niin pitkälle kuin hälyttävät esimerkit. Ja itse ainakin voisin ottaa silikonit: rintani ovat pienet, ei-pyöreät ja silti roikkuvat. Maksaisin siitä, jos saisin rinnat mitkä olisivat sopusoinnussa kehooni, pyöreät ja suht terhakat. Mitä pahaa siinä on?

+ Minnapa

Vierailija

Naisen on pakko saada silikonit kun muillakin on. Asevarustelu on kovaa kilpaa. Tyhjä pää tarvitsee ulkoista täytettä, jotta uskaltaa lähteä ovesta ulos ilman häpeää. Samalla voi yrittää saada ystävättären varakkaan miehen harrastamaan seksuaalista toimintaa.

Monesti nämä naisten SilkoniBotoxiLävistysTatskaYms turvotukset näyttävät miesten mielestä mauttomilta, mutta pitäkää naiset nahkanne. Olette loistava esimerkki äärettömästä epävarmuudesta ja tyhjäpäisyydestä. Ainoa positiivinen asia lienee, että tyrkky meno lisääntyy ja useampi pelimies, jos ei välitä kauneudesta, saa harrastaa parittelua näiden soiaalisessa hierarkiassa kiipiöiden kanssa.

Vierailija

Edesmennyt äitini aikoinaan opetti että rumat ne koreilee... Mikäs siinä jos vaan rahat riittää, itse en voisi kuvitella laittavani vuosittain tuhansia euroja jutussa mainittuihin toimenpiteisiin. Väkisinkin jää miettimään, miten 21-vuotias tienaa niin että pystyy kaiken kustantamaan.

Vierailija

En ymmärrä ihmisten tuomitsemista. Ei mekään kellä on silikonit käydä kaikille, kenellä ei niitä ole, sanomassa että teidän pitäisi ne hankkia. Jos joku haluaa olla luomu niin hienoa! jos ei niin sekin on hienoa! :) eiköhän kaikki saa tehdä omalle keholleen mitä haluaa. Fakta on se että jos sen tekee julkisesti, joutuu kestämään paljon kritiikkiä, mutta toivottavasti saa samalla kannustettua niitä jotka haluavat tehdä asioille jotain esim. riippu/a-kuppi rinnoillensa. Jos jotain voi muuttaa sellaiseksi kun haluaa niin miksei sitä saa tehdä? :)

Vierailija

Taas tämmönen huomionhakunen tyttörukka joka on ihan hukassa itsensä kanssa. Tuleva tuksu kakkonen? Tolle ku sanois et nenäki on aika ruma, niin eiköhän olisi jo aikaa varaamassa seuraavaan toimenpiteeseen. Tääki haluu silikoneilla julkkikseks. huoh.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat