Kommentit (9)

AK

Ammunta on just yhtä monipuolinen laji kuin vaikka tikanheitto tai keilaaminen. Näiden sanominen monipuoliseksi on vähän kuin sanoisi jyrki kataista fiksuksi.

dfadadadadada

Ammuntalajin monipuolisiin riippuu ihan täysin lajista, on eri asia ampua tarkkaan kuin nopeasti entäpä laskea näille indeksi ja liikkua samalla (IPSC). Harvemmin tikanheitto ja keilaustaitoja harjoitetaan stressin aikana, puolustetaan kotia, koskemattomuutta ja ihmisoikeutta. Rauhanturvaajatkin maailmalla lienevät aseistettuja tikoilla ja keilapalloilla? :D

Vierailija

Erinomainen artikkeli, kaikin puolin. Harrastusta käsiteltiin monipuolisesti ja kiihkottomasti. Olen oikein iloinen, että Suomesta löytyy vielä medioita, jotka pyrkivät totuuteen ja tasapuolisuuteen.

Vierailija

Ihan asiallinen juttu. Huomio kiinnittyi oikeastaan vain yhteen lapsukseen, otsikkoon "Tappaminen tuntuu lämpimältä." Jokainen, joka on joskus metsästänyt tai tehnyt jotain, jossa jännitys purkautuu toiminnaksi, tietää tuon tunteen. Kun tulee toiminnan aika, sellaiset asiat kuten, että varpaita paleltaa, jäävät taka-alalle.

Vierailija

Toimittajille vinkki; voisitteko keksiä sanalle järeä vaihtoehtoisia ilmaisumuotoja. En jaksaisi lukea yhtään ampumiseen liittyvää juttua joka on varustettu tuolla järeä ilmaisulla. Se ei tarkoita mitään vaan on pelkkä toimittajan maneeri. Meillä on Suomessa hyviä sanoja kuten esimerkiksi roteva, tuhti, raamikas, topakka jne.

Vierailija

Hyvä me ammuntaa ja metsästystä harrastavat naiset! osaamme nauttia elämän hienouksista! Harrastuksemme luo meille elämän muistokirjaan hienoja ja herkkiä hetkiä: auringonlaskussa istuskelemassa oman kullan kanssa odottelemassa hanhiparven ylilentoa. 10 vuotias rakkaudella koulutettu saksanseisoja pappa makoilee männyn alla sammalikossa vieressämme ja odottaa hiirenhiljaa hanhien tuloa. Hanhet saapuvat... lentävät liian kaukaa... katselemme kauniita lintuja kuinka ne katoavat laskeutuen auringosta punertavalle järvelle yöpymään. Sytytämme nuotion laavulla, ilta himmenee pimeydeksi.

Vierailija

Olettepa todellisia naisia kun tappaminen tuntuu noin hyvältä. Katselette kauniita lintuja joita et saakaan ammutuksi ja kauniiseen pataasi. Mikä pettymys..Eikö niitä voisi katsella ilman pyssyä, kauniin saksanseisojan kanssa oman kullan kainalossa? Mikset voi mennä luontoon ja nauttia hämystä ja hiljaisuudesta ilman pyssyä, ilman aikomusta tappaa?

Ihmisen ei tarvitse metästää enää ruoan takia kuin huvikseen, kun huvittaisi saada oma ampuma lintu tai jänis tai karhu pataan..Kun ihmistä huvittaa, ihminen voi viedä hengen keneltä tahansa. Se joku voi olla kenen tahansa äiti lapsi tai puoliso. Vaikka se joku todennäköisesti on eläin, ei sen elämä ole sen vähäarvoisempaa kuin sinunkaan elämäsi. Se on se ainut elämä mikä sinulla on tai hänellä.. Uutta ei tule kun joku ampuu sen hengen pellolle.

Miten ihanaa metsästäminen onkaan. Saa tappaa. Se on se tosiasia mikä on parasta myöntää ihan ensin. Olet niin kyllästynyt elämääsi ja tekemisiisi että kun pääset tappamaan virkoat henkiin uudestaan, et ole enää pitkästynyt.. 

Mikä teitä nykyajan naisia oikein vaivaa.? Te olette naisia, elämän luojia lapselle. Teidän tehtävänne oli alunperin suojella elämää kaikelta pahalta. Nyt te menette metsään ja tapatte eläimiä kun ette saa muuten iteänne tyydytetyksi ja aikaanne kulumaan. Ette voi päteä enää muuten kuin tappamalla.

Miksette mene ampumakerhoihin ja opettele ampumaan muuten vaan maaliin, olemalla tosi tarkkoja ja tulemalla koko ajan paremmaksi, oikein mestariksi, paremmaksi kuin miehet. Siitähän se kuitenkin on loppujen lopuksi kiinni. Päteä ja olla parempi ja tulla hyväksytyksi. Paljonko teidän tarvii tappaa että olisitte tyytyväisiä..?

Eivätkö eläimen silmät katso teitä sillä hetkellä kun nostatte sen maasta tai tyrkkäätte pyssyn piipulla, ehkä vielä elävänä ja tajuissaan kuitenkin kuolevana, viimeinen tumma katse, jonka he luovat ihmettelevänä äitiin, luomakunnan suojelijaan...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat