Meedio Tanja Saranen on yhteydessä tuonpuoleiseen

Kommentit (12)

anton

näemmä naimisiinkin päässyt (sormus).

kuin sekasin voi oikein olla :D 

tai kuinka moraaliton rahastuksensa kanssa (enkelihoidot on varmaan jonnin verran yli 20e / tunti) 

PäiviR

Antakaa ihmisten uskoa, mihin he haluavat. Eivätkö raamatunkin tarinat ole täynnä ilmestyksiä, ihmeitä, enkeleitä ja kuolleiden kanssa puhumista!!

Itse kuulutte kirkkoon, jonka johtotähtenä on yhteys kuolleeseen Jeesukseen ja henkiolentoon nimeltä Jumala. Kastatte lapsenne, menette naimisiin ja hautaatte perheenne tätä henkimaailman olentoa palvoen! Kokoonnutte yhteen palvomaan ja ylistämään häntä ja opetatte lapsennekin siihen sukupolvi toisensa jälkeen. Teette seimen jouluisin ja ripustatte enkeleitä joulukuusiin ja lähettätte niiden kuvia postikorteissa toisillenne. Ja samalla pilkkaatte niitä, jotka tekevät samaa kuin te, mutta vaan toisessa muodossa. He yrittävät myös ottaa vastuuta omasta elämästää, eivätkä sysää sitä toisten niskoille.

Mikä teitä ihmiset oikein vaivaa? Onko kyseessä uusi uskon sota? Soditteko sitä vastaan, ettei yksilön tulisi ajatella omilla aivoillaan tai ottaa vastuuta omasta eläm! ästään tai ajatella lähimmäistään.

Sitä sietää miettiä kuka tässä oikein hullu on. Jos on hän niin olette tekin, sillä samasta asiasta on kysymys.

Micco

Jos ottaa sillä tavalla vastuun elämästään, että huijaa hyväuskoisilta rahaa niin se on rikolliseksi verrattavaa toimintaa ja sinänsä halveksittavaa. Ihan samalla tavoin oli kyse sitten uskonnoista tai perättömistä uskomushoidoista. 

Tinde

Voi hyvänen aika näitä kommentteja. Katsoin koko sarjan Meediot jo etukäteen netistä. Tanja on siitä saamani mielikuvan perusteella aivan ihanan valoisa ja iloinen ihminen. Ja riittävästi jalat maassa :) Se on vaan jännä, että joissakin ihmisissä nämä asiat herättävät suunnatonta pelkoa, joka purkautuu kaiken kieltämisenä ja hulluksi leimaamisena. Henkisyyden tärkein sanomahan on RAKKAUS, voiko joku teistä kieltää sen olemassaolon ja hyvää tekevän vaikutuksen?

Vierailija

ENKELIAAMUA

MEEDIOT OHJELMA HYVÄ JA SOPII NYT TÄNPÄIVÄN OHJELMIIN MAINIOISTI.

ITSE OLEN SAANUT ENKELIEN YHTEYDESSÄ OLLA KOHTA 60 VUODEN AJAN.

MEEDIO JA KAIKKI  IHMEET NÄYTTÄYTYY KUN IHMISELLÄ ON SE USKO JA TARVE SAADA TUKEA JOSTAIN .

OIKEIN SIUNAUKSELLISTA ELÄMÄÄ JATKOSSAKIN TÄLLE IHMISELLE JA OHJELMALLE

Vierailija
Vierailija: PäiviR
Antakaa ihmisten uskoa, mihin he haluavat. Eivätkö raamatunkin tarinat ole täynnä ilmestyksiä, ihmeitä, enkeleitä ja kuolleiden kanssa puhumista!!

Emme usko siihenkään roskaan koska sekään, kuten nämä meediotkaan eivät ole totta.

Jos ihminen on selvästi harhainen on meillä järkevillä velvollisuus yrittää auttaa heitä takaisin todellisuuteen.

Vierailija

Tinde taitaa olla sarjassa esiintyvä Tiina. H***ö siis itsekin...Elämässä pitää kantaa vastuu tekemistään asioista, enkeleiden johdatuksella ei voi selittää kaikkea. Mikseivät enkelit johdata ihmisiä pois ahdingosta? Koska ei osata kuunnella "sisäsitä ääntä"? Eiköhän esim. ne uskovaiset oman lahkonsa kirkonjohdon hyväksikäyttämät lapsraukat kuuntele ja rukoile joka hemmetin ilta...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat