Vierailija

Sitä " miehen elämää". Ensin mennään naimisiin sen ainoan ja oikean kanssa ja tehdään lapset.

Miehillä alkaa jonkinlainen kaipuu menetettyyn nuoruuteen joskus 40-50 vuotiaana. Silloin etsitään uusi sulotar mieluiten ex-nuorempi, jonka kanssa saatetaan tehdä jopa lisää lapsi tai lapsia.

Tämä vaihe kestää aikansa ja kun vihdoin on tajuttu, että eihän se mies siitä nuorene eikä edes lakkaa vanhenemasta, halutaan pian ero, onneksi tässä vaiheessa ero on yleensä helpompi, rouva haluaa ukon pian pois maisemia ja sisäilmaa pilaamasta ja ukko ei haluaettä rouva on kokoajan muistuttamassa ukon vanhenemisesta ja kyvykkyyden heikkenemisestä.

Viimein tulee se viimeinen rakas. Hän on yleensä ukkoa merkittävästi nuorempi, yleensä myös jollain tavalla eksoottisempi ja jos mahdollista vieläpä täysin ilman parisuhdetta.

Nyt on miehellä, sekä aikaa, että kärsivällisyyttä saada satimeen tämä viimeinen vanhuuden lohduttaja. Aika usein tälläisessäkin liitossa tehdään vielä lapsi, se iltatähti. Iltatähdeltähän itseltään ei tietysti kysytä mitään ja kasvukivutkin on vielä jossain kaukana edessä.

Enemmän kuin lapsen teko on tämän viimeisen suhteen tarkoitus pitää ukko elossa ja hengissä. Rakastuminenhan on yhdenlainen psykoosi ja oikein käytettynä se antaa elinvoimaa.

Nyt vaan on toivottava että nuori rouva jaksaa rapistuvaa ukkoonsa katsella. Jos ukolla on rahaa ja omaisuutta, niin se kyllä yleensä auttaa huomattavasti.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat