Kommentit (3)

Vielä vähemmälläkin onnistuu

Tuo on tosi kevyttä. Vielä ekologisempi vaihtoehto, omani:

Pesen kasvot kognac-sienen halpisversiolla (kestää kaksi kertaa kauemmin kuin kalliimpi aito) ja ihonlle laitan vain asioita, joita voin syödä: Kotona kefiirisienellä luomumaidosta tehtyä kefiiriä, luomua manteliöljyä ja luomua puhdistamatonta karitevoita, jonka vielä ostan 250 g palana pussissa eli muovipurkit minimoitu.

Ei siis tarvetta vanulapuille, ei mitään pakattuja puhdistusaineita, joissa on tuoteselosteessa useampi kuin yksi asia. 

Ja on muuten  yli viisikymppiseksi hyvä ja rypytön iho. =)
Kemikaalialtistuksen kaikinpuolinen minimointi niin ravinnossa kuin kosmetiikassakin (käytän meikkikyniä ja huulipunaa - samaa huulipunaa myös poskipunana - kaikki luomua, ei muita meikkejä) on se hyvän  ihon salaisuus.

Vierailija

Pesen naamani lämpimällä vedellä muutaman kerran viikossa tai kuten lastenhoito-oppaassa neuvotaan "kun kasvot ovat näkyvästi likaiset", enkä käytä mitään värikosmetiikkaa. En myöskään tarvitse mitään voiteita. Iho on tämän ikäiselle ihan mainiossa kunnossa, ollut enimmäkseen aina. Olen joskus tarvinnut huulirasvaa ja perusvoidetta ihon ja huulten kuivumisen vuoksi. 

Hyvin suuri osa kosmetiikasta ja ihonhoitotuotteista on ihon hyvinvoinnin kannalta tarpeettomia ja liikapakattuja, turhaa kuluttamista. Ihon sairaudet ja ärtymät ovat sitten oma asiansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat