Sivut

Kommentit (58)

Ekku1

Niin. Vanhaan hyvään aikaan vallitsi kuri ja järjestys, nykyään kaaos. Mahtaako tästä johtua mielenterveys ongelmat. Ainakin se johtuu tämän päivän luuseri yhteiskunnasta, että mikään ei toimi ja laatu on kamalaa. Kaikki vaan chillailee ja on välinpitämättömiä säännöistä ja määräyksistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
maistui

"koululounaan jälkiruoaksi tarjoiltiin usein palanen raakaa lanttua."

Olisi suotavaa nykyisinkin, kotimaan juurekset ovat terveellistä lähiruokaa.

JJ

Playstation ei sopinut ajan henkeen. Toisekseen unohdettiin jälki-istunnot ja fyysinen rangaistus. 80-luvulla saattoi joku vanha kansakoulun opettaja tarttua korvasta.

hsa

Kasvisruokavalio! Pyh! Missä koulussa te olette olleet nuorena? 

Jos oli lappu, että ei syö lihaa, niin sitten sai pelkkää alkusalaattia ja leipää ja perunoita. Kyllä meidän koulussa tuo kasvisruokavalio olisi vaatinut sen, että keittäjät olisivat tehneet useampaa eri ruokaa.. Lapulla pääsi vaan syömästä lautasta tyhjäksi. 

Myöskin Matti Nykänen mainostamassa alkoholitonta elämäntapaa ja dopingista kiinni jäänyt mustaihoinen juoksija mainostamassa puhdasta maitoa ruokalan seinällä..

Häpeä

Hiihtokilpailuiden tuloslista laitettiin ala-asteella koulun ilmoitustaululle. Jäin kilpailussa viimeiseksi ja kävin suttaamassa nimeni listasta yli.

Tyyne opettaja

Sanottiin" olisko opettaja hyvä ja antaisi mun käydä ulkohyysissä" Yleensä ope päästi WC.hin kesken tunnin.
Kerran vanhalle opelle jekku. Sovittiin että koko luokka (koulussa oli vain noin 25 oppilasta) pyytää WC.hin vuorotellen kaikki. Lopuksi kaikki oppilaat oli mukamas WC.ssä .

karpalo

Jos tunnilla ei osannut niin ankara miesopettaja määräsi kotiläksyksi kirjoittaa kaunokirjoituksella sata kertaa minä olen tyhmä.

Oliko näin

Hampaiden fluoraus, ensin pureskeltiin joku tabletti joka värjäsi hampaat sinisiksi näyttäen likaisuuden, sitten purskuteltiin fluori.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
rupes kiinnostamaan toi numero 18. laulu kertoisikohan joku tietävä mistä on kyse ??

"Hitaasti tai nopeasti, väliäkö hällä, paikat tulee tutuksi vain sinne menemällä sillä jalat vievät ihmistä eteenpäin!"

Ärsyyntynyt

Opettajalla 70-luvulla pohjanmaalla. luokassa pari lellikkiä,lähes päivittäin julisti muille oppilaille että näistä tytöistä tulee missejä ja vaikka presidenttejä.Eipä tullut ei..toisesta tuli 17vuotiaana 100kiloinen pullukka ja toisesta tuli ompelija.Me muut menestyimme elämässä huomattavasti paremmin kuin mitä opettaja oli veikannut.

viipalekoulumuistoja

Liitutaulu; spriikopiot; koulun pirisevä kello (ei siis soittanut mitään plim-plom-ovikelloääntä); fluoripurskutukset; ruokailu tapahtui luokassa, joten pulpetin päälle laitettiin A2-kokoinen pala valkoista paperia; opettaja, joka ei osannut opettaa virkkausta kuin oikeakätisesti...

viipalekoulumuistoja

"16. …laulunkokeessa piti laulaa yksin koko luokan kuullen."

Eihän tuo nyt vielä mitään! 80-luvun alussa ensimmäisellä ja toisella luokalla opettajamme ei omien sanojensa mukaan pystynyt tekemään arviota kertakuuntelulta, vaan meidän piti luokan edessä laulaa kasettinauhuriin. Muut totta kai istuivat yleisönä omilla paikoillaan. Paras juttu oli se, että "yleisön pyynnöstä" (=yhden Jatan toiveesta) se koko luokan laulukavalkadinauhoitus sitten vielä soitettiin meille! Että nolotti kuunnella omaa, outoa ääntä, joka hoilasi nuotin vierestä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat