Artikkelista: Kiihkeä Kuuba – matkusta nyt!

Lukittu

Kuuba on täynnä lämpöä, rytmiä ja värejä. Ja sinne kannattaa mennä nyt.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

minkä matkatoimiston palkkalistoille kirjoittaja kuuluu? artikkeli on subjektiivinen eikä tuo esille sitä miten surkea paikka kuuba oikeasti on. kirjoittajan olisi myös hyvä mainita se, että casa particularin omistajat joutuvat maksamaan valtiolle monta sataa CUCia / kk vaikka huoneet ovat tyhjillään - paikalliset joutuvat syömään mätää ruokaa koska heillä ei ole varaa riisiin. seksiturismi kukoistaa, nuoret tytöt myyvät itseään vanhoille papoille jne.

puhumattakaan jatkuvasta kusetuksesta, minkä kohteeksi turistit joutuvat. toisaalta, ymmärtäähän sen kun rahaa on pakko jostain saada ja mikäs sen parempaa kuin tyhmät, tietämättömät turistit.

Vierailija

^naiset ovat yleensä hyvin jäävejä kirjoittamaan mitään kuubasta. kaikki varmasti ymmärtävät mitä tällä tarkoitetaan..

Vierailija

Ihan vaan käsitöinä mm. moottoreita ym. rakentamalla, mitä uskomattomilla tarvikkeilla! Kyseisiin jenkkeihin kun ei jenkkien saarron takia varaosia ole saanut yhtäkään sitten vuoden 1959.Huom. sama juttu ja volkkarin kone!En uskoisi minäkään, jollen olisi nähnyt paikan päällä.

Vierailija

Kävin Kuubassa pari vuotta sitten omatoimisesti. Riippuu asenteesta, miten asiat näkee. Joillekin kaiken toimimattomuus ja rähjäisyys on eksotiikkaa, toisille se vaan on epätoivoista todellisuutta. Ihmiset pärjäävät kaikenlaisissa olosuhteissa, jopa Kuubassa. Daiquri helpottaa...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat