Onko kantaa pressanvaaleihin?

Vierailija

Pressanvaalit on jo tammikuussa, enkä tiijä ketä voisi edes aatella äänestävänsä. Onko jotain mielipidettä, kuka olis hyvä? Lipponen ja Biaudet on mietinnässä, molemmilla paljon lapsia ja ovat sivistyneitä.

Kommentit (9)

Vierailija

Hei miten te ajattelet presidentin valitsemisesta. Pressa edustaa koko kansaa ja sitä myös ulkomaille saakka. Presidentti käyttää ylintä valtaa maassamme.
Lasten asiat kuuluvat kunnanvaltuustoille ja muille päättäjille.

Vierailija

Ei kai me nyt ihmeessä ruotsinkielistä presidenttiä ruveta valitsemaan. Ei siitä mitään tule, jos maassa on ruotsalaisuutta erityisesti suosiva presidentti.

Vierailija

Niin, eikös sitä koko kansan presidenttiä olla valitsemassa. Olisi hyvä ymmärtää vähän kaikkia kansalaisia ja myös lastenkin asioita.

Vierailija

Kyllä presidentti vaikuttaa yhteiskunnan arvomaailmaan, joten onhan sillä väliä, vaikka ne varsinaiset päätökset tehdään kunnanvaltuustoissa. Vai mitä luulet, eiköhän siellä kuntavaltuutetut kuuntele, jos presidentti sanoo jotain.

Vierailija

Kai se aika on nyt miettiä noita perusteita, kun uutta ollaan valkkaamassa. Haloska on hoitanut tonttinsa hyvin ja lasten presidenttisivusto on muuten aika mainio keksintö. Tuollekkin työlle olisi hyvä olla jatkaja, en usko, että Niinistöstä on lasten asioiden jatkajaksi. Kallistuisin ehkä Paavo Lipposeen, hänellä tuntuu olevan aikaa valtiomiesten tapaamisen lisäksi olevan myös lapsille sekä ihan tavallisille kadun kulkijoillekkin.

Vierailija

Kyllä se vaan on niin, että te nuoret myös vanhenette tai tulee vaikeita sairauksia, niin on otettava muutkin ikäryhmät huomioon. Elämä ei kuljwe aina sieltä vaipanvaihtotasolta ja sitten on opiskelut ja työelämä ja arvokas vanheneminen.

Joten ajatusmaailmaan pitäisi nuorellakin sopia tämä elämän koko ihanuus, eikä vain lapsen asiat, jotka oikeasti ovat terveiden vanhenpien asioita.

Vierailija

Tekiskös joku sellaisen vaalikoneen, jossa olisi vain lapsiperheiden asioita. Saisi suoraan siitä sitten kattoa mitä mieltä ehdokkaat ovat?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat