Mistä opiskelijalle töitä?

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Hei, olen pienelle paikkakunnalle muuttanut opiskelijatyttö. Haluaisin löytää itselleni opiskelujen ohella töitä, sillä opintoraha ei oikein riitä elämiseen. Paikkakunnalla ei vaan ole oikein työpaikkoja, ainakaan en tiedä mistä niitä löytäisin.

Olisiko kellään vinkkejä, mistä voisin löytää itselleni töitä?

Terveisin,
Tiina

Kommentit (11)

Vierailija

Voi sentään, työtä löytyy tekevälle aina.
Mene vaikka seuraavalle paikkakunnalle ja käy joka ikisessä työpaikassa, tehtaassa, toimistossa, kaupassa, kioskissa ja vaikka missä. Saman teet omalla paikkakunnallasi.

Ole reipas! Hyvä ryhti, hyvä ulosanti, hyvä käytös, silmiin katsominen ja kohteliaisuus ja olet saanut haluamasi työn.

Ota lyhytaikainenkin työ vastaan.
Mitä muuten opiskelet?

Kerro paikkakunta tai vaikka lähin kaupunki.

Vierailija

Oletko harkinnut esim. lastenhoitajan töitä? Tai olisiko naapureillasi koiria tai muita eläimiä, joita voisit hoitaa. Tai tarvitseeko joku vanhempi naapuri apua vaikka kaupassa käyntiin tai siivoukseen? Ainakin MLL välittää lastenhoitajia ja sitten www.tendea.fi jossa voi hakea muitakin hoitotöitä.

Vierailija

Pian ilmoitus lehteen ja joulumuoriksi aattoillaksi. Sitten lastenvahtiavuksi uutenavuonna ja lopun aikaa lehtimyyjäksi kotoa käsin. Sitten alat väkertää runoja ja novelleja lehtiin julkaistavaksi. Tietysti palkkiota vastaan. Jne....

Vierailija

Tuommoisia töitä on Suomi pullollaan mutta kun suomalainen kansanluonne on jo semmoinen, ettei niitä pidä töinä joten niistä ei tarvitse maksaakaan! Suomalainen luulee olevansa "ihan reilu" jos tarjoaa esim. lapsiaan illajksi hoitamaan tulleeelle 20€ kun toinen on käyttänyt mokomaan työhön aikaansa jopa neljästä kuuteen tuntia työmatkoineen!

Vierailija

Kysypä perinteisiä miesten töitä kuten taksikuskin hommia. Panostat vain siihen, että hiukkasen opettelet alueen karttaa ja ammattiajon lakipykälät niin saat ammattikortin. Kysy siellä paikallisilta kuskeilta, että miten helppoa/vaikeeta kortin saaminen on?

Vierailija

avonilla on mahdollista saada pientä lisätuloa opiskelun tai muun työn lisäksi. Etsin tiimiini kauneuskonsultteja. Voit asua missäpäin suomea tahansa. Kunhan olet täyttänyt 18vuotta ja hoidat maksusi ajoissa. Avonilla voit pitää kauneuskutsuja ja tutustua uusiin ihmisiin siinä samalla. Alennukset ovat 25% luokkaa ja yli 80€ tilaus toimitetaan ilmaiseksi kotiisi.
Mikäli kiinnostuit niin ota yhteyttä taikaneito(@)hotmail.com

Vierailija

Hei Tiina!

Opiskelijalla on monenlaisia tienaamismahdollisuuksia, riippuu tietenkin vähän siitä, että mistä on kiinnostunut. Jos olet kauneudesta kiinnostunut, voin kertoa mahdollisuuksista saada lisätienesteja luonnon raaka-aineisiin perustuvan kosmetiikan parissa. Tämä työ on mukavaa eikä vaadi hirveästi aikaa =)

Minulle voi laittaa sähköpostia: colose_cosmetics@hotmail.com.

Vierailija

Hei! Huomasin, että viestisi on vanha, mutta kirjoitan vaikka tiedoksi uusille opiskelijoille. Tein opintojen ohessa opiskelijoille hyvin tyypillistä hommaa, eli pienessä ruokakaupassa osa-aikaisena ilta- ja viikonloppuvuoroja. Erityisesti sunnuntaityöstä tienaa ihan kivan lisän opintotukeen. Bonuksena vielä firman henkilökunta-alennukset. Työ voi välillä pänniä, kun asiakkaat känisevät, mutta työt jäävät lähtiessä aina kauppaan, eikä niitä tarvitse miettiä kotona. Rohkeasti kyselemään tällaisia paikkoja opiskelupaikkakunnan marketeista. :)

Vierailija

Jos ranskan kieli on edes hieman hallussa ja kaipaat vaihtelua arkeen sekä uusia haasteita elämään, kannattaa lukea seuraava ilmoitus, johon törmäsin nettiä selaillessani:

"Spartoo.fi hakee nyt työntekijöitä toimipisteeseensä Ranskaan.

Etsitkö töitä Ranskasta? Liity Spartoon joukkoon! Perustettu vuonna 2006, nettikauppa Spartoo on Euroopan johtava myyjä kategorioissa lasten kengät, naisten kengät ja miesten kengät, kiitos sen yli 700 merkin (kuten esimerkiksi Asics, Converse, Crocs, Only, Tamaris, sekä aina laadukas Timberland, sekä ja 30 000 mallin (saappaat, tennarit, rantasandaalit, ballerinat, nilkkurit, korkokengät...).

Spartoo on joukko henkilöitä, jotka jakavat yhdessä samat luovuuden, ammattitaidon ja innovaation arvot, ja jotka tekevät työtä yhteisen projektin onnistumisen hyväksi.

Spartoo kehittää ja parantaa jatkuvasti toimintaansa yhteistyökumppaneidensa antamien ehdotusten ja mielipiteiden avulla.
Työskentelytapamme rohkaisee tekemään aloitteita. Se tarjoaa poikkeuksetta jokaiselle työryhmän jäsenelle mahdollisuuden osallistua aktiivisesti yrityksen kehittämiseen.

Me etsimme innokkaita työntekijöitä, joilla on aina innovatiivisia ja kekseliäitä ideoita uusien asiakkaiden hankkimiseksi! Haemme uusia työntekijöitä erityisesti markkinoinnin ja asiakaspalvelun tehtäviin.

Voit tutustua avoimiin paikkoihin siirtymällä sivustolle http://www.spartoo.fi/.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat