Artikkelista: Suomen nuorimman euroedustajan rahat menevät asumiskuluihin

Lukittu

Miehestään juuri eronnut eurokansanedustaja Riikka Manner, 30, kulutti viikon aikana yli 1400 euroa.Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

Suomen nuorimman euroedustajan rahat menevät asumiskuluihin?
Eli mitään ei jää vai yli?
Laskin tossa nopeesti, että jää 2700€/kk + Eurooppa-päiviltä 304€/päivä
Kyllä tolla tolla elää kun miettii että tossa oli listattu kulut, eli käteen jäävä osuus on toi. Kenties pitäisi nostaa niitten palkkaa..
Olipa taas turha uutinen.

Vierailija

taisit laskea hieman väärin.....
mun mielestä kuukaudessa jää 5000, otitko huomioon että 4000 kulukorvaus on veroton lisä palkan päälle????

Vierailija

Viimeaikoina on puhuttu tehottomuudesta, ja muutaman kuukauden sisällä keskustelu kiihtyy asian tiimoilta entisestään. Manner lienee ahkera ja tekee työnsä moitteetta.

Demokratia on huonoista järjestelmistä paras ja se vaatii edustuksellisuutta, mutta olisi vähintääkin mielenkiintoista tietää, kuinka paljon yksi edustaja avustajineen aiheuttaa kuluja veromaksajille lentolippuineen, päivärahoineen ja etuineen.

Jos joku pystyisi edes miljardin tarkkuudella kertomaan EU:n muun byrokratian kulut, olisi lienee helppoa arvioida koko järjestelmän olevan massiivinen luomiinsa hyötyihin nähden.

Eu:n mielenkiintoisin juttu on se, ettei kukaan, koskaan tai milloinkaan, ole kyennyt osoittamaan pitävästi EU:n tuomia hyötyjä tavalliselle kansalaiselle! Kansalle on kerrottu infantiilit passittomuuden ja valuutanvaihdon helppouden edut, mutta voisiko joku osoittaa hyödyn aikuisten oikeasti?

Vierailija

Ja kuinka monen täällä kotimaassa pitäisi kuitenkin tulla toimeen alle 1000 eurolla koko kuukausi; siitä pitää löytyä rahat asuntoon, ruiokaan, lääkkeisiin ym. ym. Mistä niitä saisi lisää - euroja meinaan!

Vierailija

Edustajien palkat otetaan verorahoista, joita meiltä pienituloisiltakin (12.000 ja alle VUODESSA) peritään ja saamme todellakin kituuttaa täällä arkipäivää!!! Nuo edustajien ansiot ovat todella käsittämättömiä!!!

Vierailija

Onneksi Riikka on rehellinen ja tuo julki näitä lukuja! Mutta mitä saamme näiltä kaikilta EU-edustajiltamme heille maksamillamme ansioilla? Esimerkiksi senkö, että sudet levitetään asutuksen keskelle ja ihmisille sanotaan, että rakentakaa kunnon aita kotieläimillenne ja lapsille annetaan kilikili-kellot koulumatkoille pimeille metsäteille! Tämä on yksi esimerkki.

Vierailija

vaikka osa mepeistä ihan rehellisesti töitä tekeekin, on tuollaiset tulot kyllä ihan liikaa varsinkun nuo verottomat kulukorvaukset. Ei niitä tälläinen ihan raa-alla työnteolla tonnin verran kuukaudessa ansaitseva voi ymmärtää. Ihan sairasta

Vierailija

Kukaan ei - edes toimittaja - huomannut, että Manner ilmoitti viikon kulukseen myös koko kuukauden vuokransa. Eli oikeammin viikon vuokrakulu on neljäsosa kuukauden vuokrakulusta eli käteen jää paljon enemmän kuin jutussa kerrottiin...kunnon Kepulainen Pelinainen tämä Manner ;)

Vierailija

Miksi aina jotkut itkevat, etta he saavat vain opiskelijana niin ja niin vahan.. Suomessa muutenkin on ihan hyva sosiaaliturva... Amerikassa esim. opiskelijalle ei makseta mitaan, vaan kaikki pitaa itse maksaa (lukukausi maksu elaminen etc.) Jos haluaa hyvan palkan ja duunin, niin kandee opiskella ei sita rahaa kukaan ovista ja ikkunoista sisaa tuo. Mutta kun on kait tottu etta yhteiskunnan tulisi maksaa varmaan opiskelijalle sellaiset 5000 euroo kk, niin loppuisi se kitina... Manner tekee varmasti rahansa eteen kovasti duunia ja on joutunut siita maksamaan hlo kohtaisesti avioerolla, niin vois ne marinat loppua.... Opiskelkaa ja hankkikaa hyva duuni josta saa hyvin rahaa ja lopettakaa se marina!!!!

Vierailija

"Kukaan ei - edes toimittaja - huomannut, että Manner ilmoitti viikon kulukseen myös koko kuukauden vuokransa."

Mistäs tiedät ettei Brysselissä makseta vuokraa kerran viikossa tai joka toinen viikko. Kuulostaa aika pieneltä kuukausivuokralta, uskoisin että toi oli vaan osa vuokrasta.

Ja olihan se kulu tuolle viikolle jos sen maksu sattui sille viikolle. Vastaavasti taas tuossa ei ollut ollenkaan Suomen-asunnon lyhennystä joka myös on kuukausittainen kulu.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat