Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Truetrue

Minnij kirjoitti:
Itse kysyn voiko maksaa luonnossa ja useimmiten onnistui.

Luulenpa että kuski on vastannut sinulle, ”Sori, mut ei oo antaa takasin noin isosta.”

Hämmästynty

Minnij
Toivottavasti kysyt seuraavalla kerralla heti, jotta fiksut kuljettajat voivat jättää ottamatta sinut kyytiin.
Minusta on todella törkeää kuvitella minkään ammatinharjoittajan lähtökohtaisesti ottavan maksua luonnossa kaltaisiltasi. Omilta asiakkailtasi kai saat vastapalveluksen ilman maksua.

Siiri Anger

Onpa vastenmielistä vitsailua! Entä jos joku lievästi vinksahtunut seksintarpeinen kuski ottaa tuollaisen vitsailun tosissaan ja käy kiinni naisasiakkaaseen? En tahdo edes kuvitella mitään seksiin viittaavaa taksikyytien aikana. Useimmat naiset käyttävät taksia kiireen tai turvallisuuden vuoksi - ja sitten joku puhuu "maksusta luonnossa". Kestämätöntä. Pian pitänee perustaa erillinen naisajajien taksifirma - käyttäisin sellaista jo nyt tuollaisten "torvien" vuoksi.

Vierailija

On kyllä tullut kuultua juttuja nuorista naisista, jotka ovat maksaneet kyydin suihinotolla. Tietenkin osapuolet voivat olla mitä sukupuolta tahansa eli en tässä syyllistä mitään yksittäistä ryhmää. Mikäli asia on kummallekin ok ja koko juttu lähinnä mukavaa seksiä niin mikäs siinä, mutta asia muuttuu karmeaksi, jos esim. kuski rupeaa ehdottelemaan asiakkaalle kyydin maksua luonnossa. Arvelen tosin, että melkein kaikki lähentely-yritykset taitavat kohdistua kuskeihin asiakkaiden toimesta, eikä toisin päin.

Yes Sir

Harmillista, suomalaisilla ei löydy joustavuutta sosiaalisissa tilanteissa.  Miksi pitäisi alkaa avautumaan työsuhteestaan tai muutenkaan vastailemaan touudentorven lailla röyhkeisiin kysymyksiin?! Hieman huumoria, mielikuvitusta ja elämän monimuotoisuuteen kevyemmin suhtautumista helpottaa työtä kuin työtä. Taksin työ on viedä maksava asiakas perille, ei tarvitse  osallistua asiakkaan ajatusmaailmaan muuten kuin kohteliaasti kuuntelemalla. Kaikessa asiakastyössä kohtaa minimaalisen vähän henkilöitä joiden kanssa voi ja kannattaa avautua keskusteluun -enimmäkseen on tärkeintä hoitaa oma palvelunsa hyvin.

Kakku-Alma

Haluan taksikyytini tupakanhajuttomana.  Valitettavasti se ei todellakaan aina onnistu. Samoin arvostan sitä, että saan olla puhumatta mitään. Uskon myös tietäväni parhaan ja nopeimman reitin omaan kotiini, siitä en viitsi lähteä edes vääntämään. Olenko minä vaikea asiakas? 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat