Janni Hussi julkaisi rehellisen kirjoituksen syöpäleikkauksen jälkeen – avaa syitä, miksi päätti kertoa sairaudestaan julkisesti

Janni Hussi julkaisi rehellisen kirjoituksen syöpäleikkauksen jälkeen – avaa syitä, miksi päätti kertoa sairaudestaan julkisesti

Janni kertoo miettineensä aluksi, onko hänellä oikeutta murehtia syövästään, koska aina on ihmisiä, joilla on asiat vielä huonommin. – Me kuitenkin kaikki koetaan asiat omalla tavallamme ja jokainen meistä saa tuntea ja murehtia juuri omalla tavallansa.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Sanon vaan

Ihminen, jonka elämä koostuu pääosin itsensä kuvaamisesta ja oman kehonsa esittelystä, ei todellakaan tee asioita "muiden takia". Etsiköön vaan korkean paikan ja hypätköön alas.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
NestoriN

Huono onnihan syöpä varsin usein on. Paranemisia Hussille! Tässä tapauksessa positiivista, ettei syöpä ollut levinnyt ja pelkällä leikkauksella selvisi. Lisäksi tietty Hussin tapauksessa, kun bloggarit tekee rahaa blogin ja instan mainoksilla, niin kaikki oli muutettavissa julkisuudeksi ja rahaksi. Suurin osa syöpään sairastuneista eivät järjestä mediatapahtumaa aiheesta saati sitten rahaa siitä saisivat.

Milli

Typerä kommentti!
Kertoo kirjoittajan omasta narsismista, et oo varmaan koskaan myötäelänyt tai pelännyt läheisesi puolesta. Jannin avoimuus tulee auttamaan erittäin paljon samaan tilanteeseen joutuvia. Janni tässä saa syöpäleiman otsaan, helpompi olisi ollut olla ihan hiljaa. Kaikkea hyvää Jannille❤!

Tsemppiä

Itsekin syöpään sairastuneena ja isompaan operaarioon joutuneena olen kokenut paljon samoja tuntemuksia kuin Janni. Tuntuu lohdulliselta lukea toisen kokemuksista. Hirvittävän ikävää on lukea täältä ikäviä kommentteja julkisuushakuisuudesta.

Vierailija

Kenen ajattelit hänelle maksavan mainostuloja näistä syöpää koskevista julkaisuista? Leikkaavan kirurginko?! Todella asiaton kommentti eikä mitään käsitystä siitä, miten somevaikuttajat rahansa saavat. Myötätunto ja empatiakyky olisi kova sana.

Nainen Lapista 65v

Ikävä asia arvostella Jannia.Rohkea kun kertoo sairastumisestaan ja tunteistaan.Janni auttaa kertomuksellaan muita kohtalotovereita,joilla on syöpä.Taitaa kateus olla kysymyksissä näissä ilkeissä kirjoituksissa.Janni on miellyttävä ja kaunis nainen.Tsemppiä Janni,pidä lippu korkealla,älä välitä ikävistä kommenteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat