Entinen kampaaja Pia Erlund loi muutamassa vuodessa huippumenestyvän Bypias-vaateyrityksen – näin se onnistui

Entinen kampaaja Pia Erlund loi muutamassa vuodessa huippumenestyvän Bypias-vaateyrityksen – näin se onnistui

Pia tunnistetaan joskus maailmalla liikkuessaan merkkinsä luojaksi. ”Finnairin lentoemännät tarjoavat toisinaan lennoilla kiitokseksi skumppaa.”

Bypias-merkin perustaja Pia Erlund ei seuraa muotia eikä vaihtele omaa tyyliään.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Vierailija

Hinta-laatu -suhde vain on luvattoman heikko noissa vaatteissa. Huonosti leikattuja ja ommeltuja. Huomaa kyllä, ettei "disainer" ole vaatealan ammattilainen. Matkkinointi kyllä sujuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tyyli-Lyyli

Ylihintaisia, huonolaatuisia. Netissä jatkuvasti samoja vaatteita huomattavasti halvemmalla myynnissä Italiassa. Italiassa myyvät myös torilla. Vaatteeseen vaihdettu vain label niskaan, jossa By Pia's -merkki. Kalliin vaatteen ostaneena harmittaa ihan vietävästi!
Pialla tyyliä ja näkemystä, mutta omaa tuotantoa ei ole. Hieman huokeammat hinnat toisi ainakin minut asiakkaaksi.

Vierailija

Kaikki nuo vaatteet on by Italy merkkisiä alunperin, joihin vain vaihdettu oma label ja oma järkyttävä hinta. Älytön artikkeli.

DiandraHolo

Yrittäjyyttä harvemmin tässä maassa tuetaan, mutta silti se on itselläkin haaveena tulevaisuudessa. Vaate-ala kiinnostaa kovasti itseä ja tarkoitus olisi siirtyä päivätöistä yrittäjyyteen lähivuosina. Inspiraatiota uralle haen usein rapakon takaa tämän tyyppisiltä henkilöiltä.

Vierailija

Ihan järkyttävää ja helvetin ylihintaista pas kaa on tämän Pian rytkyy. Ennen ostopäätöstä googlatkaa hyvät ihmiset, keskustelupalstoilla kiehutaan raivosta, kun on erehdytty ostamaan tuon eukon rytkyjä.
Minäkin ostin, tollo kun olen, neule venyi ensimmäisellä pitokerralla muodottomaksi, löin roskiin. Tunika, jonka sain lahjaksi oli niin huonosti leikattu, että se kiersi päällä.
Älkää hyvät ihmiset ostako.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat