Meeri, 25, saa säästöön jopa 600 euroa 2000 euron palkastaan – katso pankkineuvojan kuitit yhden viikon menoista

Meeri, 25, saa säästöön jopa 600 euroa 2000 euron palkastaan – katso pankkineuvojan kuitit yhden viikon menoista

Meeri Leppälä kertoo säästävänsä ja ostaa muun muassa lihat alennushintaisina.

Me Naisten Viikko kukkarossa -juttusarjassa seurataan erilaisten suomalaisten tapoja kuluttaa ja elää. Nyt kurkistamme oululaisen Meeri Leppälän kukkaroon.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Vierailija

Että ihan 600 €? Itse saan noin 900€ kuukausipalkasta 100-200 € säästöön joka kuukausi, vaikka ei tällä palkalla herroiksi eläkään. Tarkoitan vain, että aika pienestä saa säätöön, jos vain on halua ja kykyä kiristää vyötä. 2000€ palkka tarkoittaisi minulle peräti 1200-1300 € säästöä joka kuukausi, jos jatkaisin samanlaisella kulutuslinjalla, kuin nyt. Sillä ostaisin sitten ehkä oman asunnon muutaman vuoden päästä :)

Pienet menot

Aika vähän ruokalaskussa oli mitään peruselintarvikkeita. Juureksia yms. käyttämällä saisi laskua pienemmäksi ja ihan tavallinen hanavesi riittää juomaksi. Oma kassi mukaan kauppaan ja siitäkin tulee vuositasolla ihan mukava säästö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

miten ois joskus yksinasuvan säästöjuttu?

kaksin asuvana voi säästää vaikka koko oman palkan jos se toinen maksaa menot.

More Love

Hei, Te Naiset!

Voisitteko tehdä artikkelin
" Viikon ostokset " työttömän ihmisen elämästä?

Hyvä idea olisi tehdä kaksi artikkelia työttömän ihmisen ostoksista, sillä työttömyys helposti, vaikkakin aivan täysin syyttä, leimaa ihmisiä. Kaksi erilaista työtöntä erilaisilla tilanteilla ostoksiaan esittelemässä estäisi yksinkertaisesti ajattelevia ihmisiä tekemästä jutusta yleistyksiä koskemaan kaikkia työttömiä.

Jutut voisi tehdä työttömistä jotka eivät hae toimeentulotukea, jotta joidenkin hakemat harkinnanvaraiset tai muut toimeentulotuet eivät vääristäisi todellista työttömän saaman tukirahan määrää.
(Tai juttuihin voisi vähintään liittää maininnan siitä mistä työmarkkinatuki koostuu ja että läheskään kaikki työttömät eivät hae toimeentulotukea.)

Olisi mielenkiintoista saada lukea perheellisen työttömän talouden " Viikon ostokset ", vastapainona näille monille töitä ja palkkaa löytäneiden ostosten esittelyille.

Perheellisen työttömän talouden lisäksi olisi hyvä saada lukea myös
yksin asuvan lapsettoman työttömän
viikon stokset.

Halukkaita ostostensa esittelijöitä varmasti löytyy Suomesta, kun työttömiä työikäisiä on monta sataa tuhatta tälläkin hetkellä.
Ja jokainen Suomessa asuva varmasti tuntee jonkun työttömän tai työttömänä joskus olleen.
Onhan se niinkin, että suuri osa suomalaisista on joskus ollut ainakin ihan vähän aikaa itsekin työttömänä.

Kunhan on onnellinen

Fiksu nainen . Hyvin laskettu myös hyvin hoidettu puoliksi kulut niinkuin kuuluu . Oikein hyvä talous . Makuvedet on kivoja . Jos marjoja saa maalta voi tehdä kiisseleitä niistä . Hyvin laskettu . Itse en säästänyt nuorena ja mitä säästin sen rosvot vei . Yritin säästää possuun puhelinmaksu rahaa pyysin että jos joku tekee puhelin laskua laittaa possuun mutta kävi niin että laskua tehneet ottikin possusta rahaa itselleen ostaakseen tupakkaa ja hampurilaisia . Kaikki ystävät ei ole ystäviä . Tunnustivat myöhemmin vaikka kyllä sen huomasi . Jotkut säästää työkkärikorvauksesta syömällä avustusruokia ja ostavat auton romun . Pohjanmaalla on vähän halvempi ruoka kuin etelässä myös bussiliput on. Samoin vuokrat . Halvinta taitaa olla itäisessä Suomessa vuokrat ruoka . Myös asuntojen hinnat . Tuttava on kasvis syöjä , kalahampurilaisia kalaa munia piimää maitoa ,sellaista kasvista 😃😄😀

Puhu hyviä sanoja

Nähty on . Pienituloisten ruokapöytä . Keitetty peruna kalapuikko . Keitetty peruna makkarakastike . Makkara keitto. Uunimakkara. Keitetty muna porkkanaraaste . Tonnikala riisillä . Hernekeitto leipä voi. Puuro ja maito. Tää koskee myös opiskelijoita . Eläkeläisiä . Keitetty makaroni paistettu makkara . Tässä on vitamiinit . Kaikki ei osaa onkia kalaa tai ampua peuroja . Monet ei osaa kasvattaa persiljaa kukkapurkeissa . Ainoa mikä tässä teuras ja kalajätteen syömisestä puuttuu on vitamiinit . Kahvia ja olutta. Oluessa on b vitaa. Maidossa myös. Hedelmät näiltä puuttuu kokonaan joten jos tietää menee kylään vie hedelmiä . Jotkut on niin lyöty lyttyyn ryöstetty pahaa puhuttu ettei jaksa sängystä nousta kun elämän ilo on viety. Ihmistä ei saa painaa niin .

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat