Vierailija

Aihe: Jama Jama
On todella outoa, että yksi mies on nostettu niin kovasti jalustalle tässä maassa. Asiakaspalvelussa on paljon pitkän uran tehneitä asiakaspalvelijoita, jotka ovat antaneet kaikkensa työlleen, asiakkalle ja työnantajalle. Miksi näitä suomalaisia ei nosteta jalustalle ja tehdä heistä juttuja televisioon ja lehtiin?

Positiivisuus on toki hyvä asia, mutta jatkuva positiivisuuden korostaminen on teennäistä. Jama Jama sanoi kesärenki ohjelmassa, että monet suomalaiset eivät arvosta työpaikkojaan. On todella väärin ja rasistista väittää sellaista!! Kyllä me arvostamme työpaikkojamme, mutta monilla vaan on todella tiukkaa rahan kanssa, koska palkkaa ei tule tarpeeksi. Onko väärin puhua epäkohdista ääneen?

Ei ole normaalia poukkoilla työpaikasta ja paikkakunnasta toiseen ja vieläpä sanoa, ettää pettäisi Tamperelaiset, jos ei palaisi sinne. Ei kukaan normaali ihminen noin ajattele. Espoo on varakkaiden kaupunki, jossa ei pelkällä julkisuudella ratsastella pitkälle. Espoossa mitä suurimmalla todennäköisyydellä joutuu tekemään töitäkin elantonsa eteen. Kyllästyttikö päähenkilöä työnteko ja liian vähäinen julkisuus Espoossa? Eikö palvontaa saanutkaan Espoossa?

Onko yhden ihmisen nostaminen julkisuuteen väärin perustein oikein?? Viisi vuotta asiakaspalvelussa ei ole vielä paljon. Suomessa on paljon asiakaspalvelussa työskennelleitä asiakaspalvelijoita, jotka eivät saa juuri mitään kiitosta työstään, mutta vasrmasti ovat työnsä sydämellä hoitaneet.

Jama keksisit jo jotain fiksua sanottavaa..

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat