Artikkelista: Muotifarkut suihinotosta – näin nykyteineille ehdotellaan

Lukittu

Aikuisten suorasukaiset seksinostotarjoukset ovat teini-ikäisille arkipäivää niin netissä kuin kaduillakin. Nuoret ehdottelevat vaihtokauppoja myös itse.Lue koko juttu

Kommentit (12)

Vierailija

Ja pahemmaksi tuntuu menevän, kun joka tuutista työnnetään tuota keksiä, keksiä ja keksiä. Miten niin tavallinen asia, jota miljardit ja miljardit ihmiset "harrastavat" on nostettu kuin puolijumalaksi????

Vierailija

Itselläni on sellainen mielikuva näistä ehdotuksia tekevistä epäkypsistä miehistä, että he kokevat epämiellyttävän vaikeaksi tyydyttää aikuinen seksuaalisesti vapautunut nykynainen parisuhteessa saati sitten seksuaalisesti.
Monet heistä pitävät tasavertaisen parisuhteen saavuttamista äärimmäisen vaikeana, jopa niin vaikeana, ettei sitä edes tosissaan tavoitella tai edes haluta. Kokematon ja vielä rahallisesti alisteisessa asemassa oleva seksuaalipartneri on heidän mielestään seksuaalisesti kiihottava ja omaa itsetuntoa kohottava. He haaveilevat isoisiensä maailmasta jossa naisen seksuaalisten vaatimusten perään ei kyselty. Kun tähän maailmankuvan päälle vielä liittyy runsas itsetyydytys internettiä apuna käyttäen on seuraukset sitten tälläisiä.

Sääliksi käy nykyteinejä.

Vierailija

"Itselläni on sellainen mielikuva näistä ehdotuksia tekevistä epäkypsistä miehistä, että he kokevat epämiellyttävän vaikeaksi tyydyttää aikuinen seksuaalisesti vapautunut nykynainen parisuhteessa saati sitten seksuaalisesti.
Monet heistä pitävät tasavertaisen parisuhteen saavuttamista äärimmäisen vaikeana, jopa niin vaikeana, ettei sitä edes tosissaan tavoitella tai edes haluta. Kokematon ja vielä rahallisesti alisteisessa asemassa oleva seksuaalipartneri on heidän mielestään seksuaalisesti kiihottava ja omaa itsetuntoa kohottava. He haaveilevat isoisiensä maailmasta jossa naisen seksuaalisten vaatimusten perään ei kyselty. Kun tähän maailmankuvan päälle vielä liittyy runsas itsetyydytys internettiä apuna käyttäen on seuraukset sitten tälläisiä.

Sääliksi käy nykyteinejä."

^----- Njoo tuota nykyisin pojan on vaikea löytää omansa tasoista.. Tässä tekstissähän se käy selväksi. Tytöillä on hienot vaatteet, uudet puhelimet, rahaa, meikkejä ja yleisesti ottaen kaikkea. Pojat sitten siinä uneksivat ujoina 16-vuotiaina ikäisistään ja vanhemmista tytöistä. Tytöistä jotka tietoisesti hakevat itseään jopa kymmenen vuotta vanhempien seuraa "kokemuksien" ja "kypsemmän parisuhteen" toivossa. Siinä jää sitten pojat nuolemaan näppejään. Tytöt asettavat itsensä liian korkealle jalustalle (jopa tiedostamattaan..?) hienoine vaatteineen ja kalliine meikkeineen. Milläs siinä sitten saat finninaamaisena ja itsevarmuutta vailla ikäistäsi tyttöystävää, kun ujostut, etkä uskalla lähestyä itseäsi (muka) tuhat kertaa paremmannäköistä tyttöä.

No jollainhan tietty teini-iässä on eteenpäin päästävä ja saatava halunsa tyydytetyksi. Ensimmäisenä nykyaikana tulee mieleen nuorelle mennä nettiin ja ottaa sitten yksin asioista selvää. Nuori mies katsoo netistä pornoa ja saa vääristyneen kuvan seksuaalisuudesta.. Sitten kun ikä alkaa lisääntyä ja kokemus "oikeastakin" seksistä lisääntymään, alkaa vasta mies saavuttamaan itsevarmuuttaan. Sitten muutama takapakki ja huono ihmissuhde saa epätoivon partaalle ja miehelle tulee riittämätön olo. Tässä asiassa molemmat ovat syypäitä sekä naiset, että miehet, sillä pettäminen tuntuu olevan nykyään oikein muotia JOKA IKÄLUOKASSA. Mies (20-30 v) tajuaa, että on helpompikin tapa saada "naiselta". Tekee nettiprofiilin ja tutustuu itseään 5-10 vuotta nuorempaan tyttöön, juuri sellaiseen, josta uneksi itse 16-vuotiaana. Juuri sellaiseen, joka 16-vuotiaana haluaa itseään jopa kymmenen vuotta vanhempien seuraa "kokemuksen" ja "kypsemmän parisuhteen" toivossa.

Sitten menee hetki eteenpäin ja mies on jo päälle kolmenkymmenen.. Nyt nuoremmat tytöt/naiset taas ovat alkaaneet välttää iän takia ja oman ikäisiä tai vanhempia ei uskalla lähestyä. Nuorempia uskaltaa (<18 v), mutta nuoremmat eivät enää kiinnostu. Ainoa, mitä on jäljellä otetaan käyttöön.. RAHA! Nuoret tytöt, jotka lähtevät köyhästä perheestä tai haluavat vaikka kuun taivaalta ovat valmiita, jopa uhraamaan oman lapsuutensa aiemman aikuisuuden ja "paremman" elintason vuoksi...

Aikamoinen noidan kehä.

Löysin elämäni naisen 22-vuotiaana. Hänellä oli ikää 18 vuotta. Suhteen jatkuessa sain tietää, että hän tapaili salaa 29-vuotiasta(!!!) entistä "panokaveriaan", mitä ikinä tarkoittaakaan ja kuulin, että hänen ollessa 15-vuotias, oli hän pannut kotibileissä 25 vuotiasta "ihan muuten vaan. Se nyt oli sellainen kännijuttu, mistä en oo ylpee.. Tai oikeestaan mua hävettää se juttu ja olin niin kännissä, etten edes tiennyt mitä teen." Ja sama meno jatkuu...

Pistää se kato ketuttaa, mutta seksistä en aio ikinä maksaa tai kenenkään elämää pilata! Toivon, että joskus tapaan enkelin. Kiltin, viisaan, itsestään ja toisista huoltapitävän naisen, jolle en aio asettaa ulkonäköpaineita...

Vierailija

Sen lisäksi että artikkelin käsittelemä asia on huikean pelottava oli se myös hirveän surullinen; en voinut uskoa silmiäni kun luin, että nykyteinit pelkäävät köyhyyttä enemmän kuin kuolemaa ja ovat siksi avoimia tällaisten epäkypsien "setien" ehdotteluille. Surullista, todella surullista.

Vierailija

En voi ymmärtää tuollaista ajattelua, että rahan takia joku olisi "paapparaisen" kanssa! Itsestäni vanhemmat miehet ovat olleet aina minusta ällöttäviä. Kyllä täytyy olla naisen moraali todella hakusessa, jos elintason toivossa ryhtyy tällaiseen. Arvot ja asenteet kunniaan (miehiltä kai niitä on turha kysellä!).

Vierailija

Ei kyl oo turhaa pelottelua. Tässä jutussahan käsiteltiin hyvin pitkälti nuorten kokemaa seksuaalista ahdistelua. Ja mitä tulee tohon kommenttiin "naisen" moraalista elintason haussa, niin kyseessähän oli lain silmissä lapset! Alaikäisen moraalin kehitys on vielä kesken. Aikuiset naiset on sit asia erikseen. Ja kumma toi yhen miehen käsitys siitä, että tytöt nostaa ittensä jotenkin jalustalle teini-iässä. Siis siinähän iässä suurin osa on vaan sairaalloisen epävarmoja itsestään, siinä jalusta on kyl sen 100 metriä maan sisään itsetunnon kohdalla.

Vierailija

Meille tuli edellis kesänä viiskymppinen mies ehdottelemaan kaikkea, ja mä koitin siin miettii miten päästäis kaverin kaa pois... Kyl se mies siin selittikin sit vaa mun kaverille, ku mä aloin käymään vissii vittumaiseks, et olis se niin kiva saada susta vaimo jne.. Mua pelotti ihan sairaasti, ku oltii laituril eikä siellä ollut muita. Sit viimein ku se mies hyppäs mereen ja alko näyttää meille paljasta takamustaan, lähettiin me karkuun ja se vaa huus meijän perään et tulkaa takas! Ilmotettiin samantien poliisille, ja käytii laitoksellakin, mut ne sanos ettei se oo rikos ehdotella, niin kauan ku ei liian intiimisesti koske. Minä, mun kaveri ja meijän vanhemmat oltii täst tietenki ihan ****, ja nyt pelkään vielki aina ku tuol kävelen et se mies tulee jostain...

Vierailija

Lukekaapa kommenttinne ja ihmetelkää sen jälkeen, miksi ne nuoret eivät tule kertomaan, jos jotain on tapahtunut. Nykyään ei muuta tehdä, kun arvostella ja lytätä nuorisia. En tarkoitan, että heitä tarvitsisi missään pumpulissa pidellä, mutta kuinka voidaan odottaa, että tällaisista asioista kyetään kertomaan, jos jo valmiiksi on tehty nuorelle selväksi, että mitä tahansa hän tekee on väärin ja hävettävää??

Ja kuten artikkelista ilmenee, nuorisolla ei ole tietoa siitä, mikä on laillista ja, mikä ei. Kuinka kehdataan kehua Suomen opetusjärjestelmää, kun nuoriso (joka on parhaillan opiskelee!) ei edes tiedä omia oikeuksiaan, mitä yksityisyyteen tulee?

Vierailija

Kirjoita tähän kommenttisi Kyllähän se näin on etä se ei pane joka valkkaa,jokanen ,mies ottaa vittua sillon kun sitä tarjotaan hulluhan se on jos ei kelpais!

Vierailija

No onhan tuo oikeesti tosi oksettavaa, että vanhat miehet tuolla ehdottelevat suihinottoa teineille! Miksi sellaisia sikoja ei koskaan rangaista mistään? Siksikö että he ovat usein parempiosaisia, rikkaita "herrasmiehiä" ? Miksi aina yhteiskunta rankaisee pikkurikollisia jotka vaikka varastelevat, mutta ei oksettavia vanhoja mulkeroita! T: Vihainen nuorimies!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat