Petra Kapasen haastattelu

Vierailija

Miksi ihmeessä tuoda ero ja uusi suhde julkisuuteen. Onko tässä vain kyse julkisuuden hakuisuudesta ja toisaalta saattaa ex-puoliso huonoon valoon tuoda hänelle mielipahaa repostelemalla inteemejä asioita. En kyllä voi muuta sanoa kuin voi Petra ressukka, uskotko tämän nuoren miehen todella olevan sinusta kiinnostunut koko loppuikänsä, kun hänellä olisi koko tulevaisuus edessä eikä toisen "tähteille" viitsisi kyllä jäädä. Ei voi kun sääliä näitä reppanoita.

Kommentit (4)

Vierailija

Miten voit olla noin kateellinen toisen onnelle? Noloa.
Se nuori mies voi todellakin olla petran rakas vaikka loppuelämänsä. Rakkaus ei katso ikää.

Vierailija

Minäkin ihmettelen, mikä tunku lehden palstoille tällä ex-rouva Kapasella on. Eikö voisi sen verran kunnioittaa pitkäaikaista aviomiestään ja 4 lapsensa isää, ettei lähtisi heti retostelemaan uudella onnellaan. Mutta voi pojat - kyllä on Samillakin ottajia taatusti..

Vierailija

Miksi ihmeessä joku kadehtisi jotain eronnutta kotirouva Petrakapasta?? Herrajumala sentään!

Jos hän oikeesti on onnelinen sen pojun kaa, niin voi kai siitä onnesta nauttia ilman lööppejäkin! Ei onneen lööppejä tarvita! Ei ainakaan meillä päin!

Joku tarve hänellä on päästä noihin lööppeihin! Sitä tarvetta hänellä ei ollut silloin kun oli naimisissa Samin kanssa.

Ja älkää ihmeessä vedotko tuohon iänikuiseen ja aikoja sitten vanhentuneeseen kadekorttiinne joka oli olemassa jo ennen internettiä. Huoh

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat