Kommentit (5)

Mikke

Nopeaa energiaa ja ylipäätään kaikkea mahdollista mitä ihmiskeho tarvitsee saa myös ihan luonnollisista ruoka-aineista, ei ole pakko käyttää tehdasvalmisteisia mömmöjä.

Nimimerkki (näytetään)

On täällä kyllä "asiantuntijoita." Jutta on nimenomaan fitnessurheilija, kyllä hän tietää mitä tekee. Ja hyvää perusruokaahan tuossa vain on, ei tuo ole askeettista nähnytkään. Jos haluaa näyttää hyvältä täytyy tehdä uhrauksia, eikä voi jatkuvasti mussuttaa makeita.

Fitness-babe

Todellinen asiantuntija! Aika lailla samanlaisella ruokavaliolla menen itse eikä se ole yhtään tylsää. Eri lihoja vaihdellen kasvisten kanssa ja sitten hyviä rasvoja ja aamulla ja treenien jälkeen hiilareita. Olisiko pitänyt vähän tarkemmin kuunnella siellä koulussa? Ihminen ei tarvitse (Suomen keinotekoista) maitoa eikä gluteiinia itse pärjään hyvin ilman molempia. Ruokaa vaan ei pysty syömään sellaisia määriä koko ajan että saisi ne proteiinit ja palautusjuoma on tarpeellinen salitreenin jälkeen.

vire

Jutta ei tiedä ravintoasioista hevonvittuakaan, se on tosiasia. Jos häneltä kysytään randomisti paljonko vaikka banaanissa on kaloreita, niin ei osaa vastata. Naurettava pelle, joka rahastaa toisten tekemillä ohjelmilla

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat