Uusin lehti

Sipuli

Kommentit (11)

Sipuli

Hei!
Jutussa Sääriin säihkettä oli jälleen kerran kehotettu vetämään vatsaa sisään, kun harrastaa liikuntaa.
Yhdessä viime vuoden numerossa oli hyvä artikkeli oikeasta hengitystekniikasta, jossa vatsan tulee pulllistua sisään hengitettäessä.
Onko siis tarkoitus vetää vain vatsan alaosaa sisään, vai koko vatsa uloshengittäessä?
En ole saanut oikein rennosti toimivaa tekniikkaa tähän.
Kiitos hyvästä lehdestä!
Sipuli

Spottista iloa

Odotin innolla Sporttia koska edellisessä lehdessä oli mielestäni hyvin toteutettavia ja tehoavia liikesarjojen ohjeita, mutta hämmästyin kun tuli tunne että kädessäni oli ET lehti kaikella kunnioituksella.Artikkelit kuten Saimi,Sanni.Kike.Futisäiti jne.saivat minut tuntemaan ,että taidan lukea ET lehteä enkä monipuolista käytännön vinkeä antavaa ja tukevaa aikaansa seuraavaa Sporttia.

laura

Kiitokset ihanasta lehdestä! Oli kuitenkin ihan pakko kirjoittaa ja antaa palautetta. Olisin kaivannut juttuunne "pimeään vaikka pelottaa" vinkkejä niille jotka lenkkeilevät maalla. Minua on ainakin alkanut pelottaa syksyn pimeillä suden tai jonkin muun pedon kohtaaminen lenkkipolulla. Olen kuullut myös että hirvi on kiivaspäissään hyökännyt lenkkeilijää päin. Tiedän että hirviä liikkuu meilläpäin. Kun näin otsikon jutusta kannessa, käänsin äkkiä tuolle lehdelle, mutta petyin sillä siitä ei minulle ollut mitään hyöytyä. Maalla on pieni pelko kohdata raiskaaja metsäpolulla..

sanna

Selasin Sportin kirjastossa, ja mieleeni jäi pieni juttu, jossa kerrottiin mitä kuuluu nykyään ennen Sportissa blogia pitäneelle tytölle/naiselle, joka harjoittelu nuorten fitness-kisoihin ja voitti sieltä kultaa muistaakseni vuonna 2009 tai 2010. Mutta mikä oli tämän naisen nimi ja mahtaako sitä blogia löytää enää mistään? Pikkukuvista vain näytti aika hurjalta muodonmuutos, minkä oli saanut aikaan itsessään.

Jonna

Yritin äänestää lehden 2/12 parasta juttua, mutta tällä hetkellä voimme äänestää vain lehden 1/12 parasta juttua. Missä on vika? Milloin voimme osallistua uusimman lehden kilpailuihin? Toivottavasti pian!

Maisku

Kiva naistenlehtifiilisthän tuossa uudessa sportissa on, mutta meikäläinen tykkäsi vanhasta, koska siinä oli enemmän asiaa ja vähemmän silppua täytettä. Se naistenlehtiosuus kun on muutenkin ollut pakkokauraa, ja se kuntoiluosuus sitä asiaa, jonka haluan lukea. Harmillista. Kivan freesi ulkoasu ja grafiikka, mutta liian vähän sitä varsinaista juttua, ja jumppaohjeetkin aika minimissä. Ja jotenkin sitä ehti tottua niihin vanhoihin tuttuihin asiantuntioihin, mm. Patrik Borgiin, joka on todella järkitutkija. Tuon silppufiiliksen syynä lienee Sanoma Magazinesin freelancereilta vaatima kohtuuton sopimus, jota aika moni puljun avustajista ei suostunut allekirjoittamaan - milläpä teet lehteä, jos pätevät tekijät eivät ole käytettävissä, kiitos konsernijohdon. Kaikki kunnioitus tosin nykytiimille, hienoa työtä noilla resursseilla :)

ansku

Oli kyllä suuri pettymys lukea uutta lehteä. Tuntui olevan täynnä höpöä, ei jaksanut lukea uudelleen ja uudelleen kuten entistä lehteä. Vanhat sportit tuli säästettyä, mutta tämä lähti roskiin...

äippä

Tilasin entisen Sport-lehden tyttärelleni, hän tykkäsi siitä. Jatkoksi tilasin tämän, kun luulin sitä enemmän entisen kaltaiseksi. Nykyinen lehti on suunnattu vanhemmille naisille, tyttäreni ei oikein ole innostunut. Tuskin tilaan enää.

Eläinperäiset tuotteet, ei kii...

Hei! Kiitos lehdestä. Oli mukava bongata Pöytä yhdelle -jutusta maidottomia tuotteita, mutta jäätelöosion johdanto hieman ihmetytti: "Osa kaura- ja soijajäätelöistä sopii maitoallergisille". Väittäisin, että kaikki Suomessa myytävät soija- ja kaura- ja riisijäätelöt sopivat maitoallergisille, ne kun ovat täysin kasviperäisiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat