Kommentit (4)

hiihtämään

Hei,
Muutama kysymys Chariot Cougarista:
- kuinka vaakatasoon istuimen saa säädettyä?
- kuinka ison tilan kärryosa vaatii autossa kuljettamiseen, saako sitä esim taitettua kasaan jotenkin, mahtuuko suksiboxiin?
- kuinka kauan meni tilauksessa, useampi vk?
Mietimme kärryn hankkimista, josko ennättäisi enne Lapin lomaa, joka olisi 3 vk:n kuluttua.

Vierailija

Jos joku muukin lukee kiinnostuksella tätä vanhaa juttua, niin pari vinkkiä täytyy heittä heti kärkeen:

-jos hiihdät paljon tunturissa ja haluat ahkion, osta Fjällpulken. Jos hiihdät miten tahansa muuten ja haluat ahkion, osta Savotta, joka on suamalainen ja puolet halvempi

-Chariot Cougar toimii kyllä hienosti, ja hinnat ovat jutun ajoista hieman LASKENEET niin sen kuin ahkioidenkin osalta, mikä on harvinaita mutta kivaa..

-Jos vedät aivan pientä lasta, Chariot on erityisen yliveto - - siinä lapsi voi istua luonnollisemmassa asennossa ja lämpimämpänä. Kyllä ahkioonkin saa vaikka juuri syntyneen lämpimästi pakattua, kun on tarpeeksi paksua makuupussia ja vaatetta (puhun kokemuksella), mutta Chariotissa se on helpompaa..

-Kunnon eräily kannattaa tehdä ahkiolla, jolla menee vaikka millaista umpihankea...

Kannattaa myös vilkaista Nordic Cappia, jota mm. www.lastenturva.fi myy...

-Varuste.netissä ollut muutama hyvä tarjous melkein kaikista noista, mutta osaa taitaa http://www.muksumukaan.fi myydä halvemmalla... Imatralainen pyöräkorjaamo Kareinen on myynyt Nordic Cappia halvalla ainakin joku aika sitten.

-Tuossa keskimmäisessä muksumukaan-jutussa on bloggausta eri ahkioiden ja Chariotin eroista, kannattaa vilkaista vaikkei aikoiskaan mitään ostaa:

 

Vierailija

Noista

"-Varuste.netissä ollut muutama hyvä tarjous melkein kaikista noista, mutta osaa taitaa http://www.muksumukaan.fi myydä halvemmalla... Imatralainen pyöräkorjaamo Kareinen on myynyt Nordic Cappia halvalla ainakin joku aika sitten"

 

taitaa Chariotia myydä monikin, mutta Nordic Cappia vain Kareinen!

Vierailija

Edellisen vierailijan viestiin liittyen, Nordic Cabin myyjiä löytyy kyllä useampia. Keskitetysti tiedot löytyvät valmistajan kotisivuilta, http://www.nordiccab.fi.

 

(Olen tyytyväinen asiakas, mutta muuta yhteyttä Nordic Cabin valmistajaan tai jälleenmyyjiin minulla ei ole.)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat