Kommentit (5)

Maija

Hyvä Liisa! Täyttä asiaa. On järkyttävää, millaista moskaa jopa toreilla myydään meille kesäaikaan. Vaikea kuvitella, että niissä marjoissa ja vihanneksissa olisi jäljellä enää mitään terveyttä edistävää. Oma hunajankulutukseni nousee kesällä aina potenssiin sata, kun pitää marinoida hunajalla niin hedelmät kuin kasvikset, jotta niihin saisi edes jotain makua. Eilenkin sahasin yhtä (kypsännäköistä kyllä) galliamelonia kuin kuusitukkia - ja samalta maistui.

Marianne

Näin on. Itse petyin kun ostin saksalaisia mansikoita, ja laatikosta löytyi kuusi syömäkelpoista marjaa. En ole onnistunut ostamaan syötävää ananasta ja avocadojenkin kohdalla arpaonni ratkaisee. Talvella en syö tomaatteja ollenkaan, vaikka kesällä voisin elää pelkästään niillä. Harmi, että meillä se kasvisten ja hedelmien paras aika on niin pirun lyhyt. Seuraavaksi leivon vielä mustikkapiirakkaa edelliskesän marjoista.

Leena

Ekat ruotsalaiset uudet perunat maksoivat kolme-neljä viikkoa sitten kaupassa 14 euroa/rasia, josaa oli oli n. 6-8 perunaa. Ostaako niitä oikeesti kukaan noilla hinnoilla?

vaunulenkkeilijä

Niin totta puhut! Hyvä, että joku muukin tunnustaa nauttivansa takuuvarmoja kaupan herkkuja. Jotain iloja täytyy kotiäidilläkin olla :) Toivottavasti pian saadaan kotimaisia marjoja kohtuuhinnalla.

Gitch

Ostakaa tytöt niitä isoja vadelmia rasiassa. Ovat tosi hyviä ja lapsenkin suuhun sopivia. Ei tule sotkua. Voi antaa vaikka auton takapenkille syötäväksi ja ne häviää alle aikayksikön. Se pikku rasia maksaa kylläkin jotain 2,50 eli aika paljon. Mutta on terveellinen.
Ne uuden sadon naattiporkkanatkin on ihania; mutta aika kalliita nekin. Voi antaa lapsellekin käteen -eikä tule sotkua siitäkään...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat