Vastaus

Veera
Liittynyt2.9.2015

Mä taas en yhtään ymmärrä herneitä kenenkään nenässä enkä kaikkea pohdintaa ja sepkulointia asian ympärillä. Kun en tajua miksi yhtään ketään jaksaa kiinnostaa mitä ja miksi jotkut toiset ihmiset toisilleen kommentoi somessa. Että miksi ihmeessä semmonen asia ketään "hiertää". Ihan sama kuin sanois, että "työpaikalla ne Pirjo, Sirpa ja Maarit, joita en itse henkilökohtaisesti edes tunne, ovat alkaneet toivottaa toisilleen hyvät huomenet ja kyllä se minua niin ärsyttää! Tässä on varmasti jokin salaliitto ja yrittävät hyötyä sillä jotenkin!" :D

Ja varmaan siksi yksi sanoo yhtä ja toinen toista, kun ei tosiaan ole mitään yhdessä sovittua juttua yhtään mistään.  Ihan vaan tuo jo edellisessä mainitsemani jossain keskustelussa heitetty ajatus,  että voitais koittaa olla aktiivisempia. Ja kukin bloggaaja sitten tulkitsee sen miten tykkää, että näkyvyyttä vai yhteisöllisyyttä vai mitä ihmettä. Kuten jo sanoin, niin omasta mielestäni vähän molempia. Mutta tosiaan siltä kantilta, että iloitsen kun niiden muiden kuvat näkyy nyt paremmin mulle.

Mutta varmaan pitää mennä jokaiselta bloggaajalta erikseen kyselemään, että mikä on homman nimi itse kenelläkin, jos tämä jotakuta tosiaan niin paljon mietityttää. Mutta itse en vaan jaksa ymmärtää, että mikä tässä nyt joitakuita niin kovasti kiinnostaa ja häiritsee. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!