Vastaus

Veera
Liittynyt2.9.2015

No oman instatilini kannalta asialla ei ole näkyvyyden juurikaan tekemistä.  Mun kuvien tavoittavuus on ollut ihan kunnossa koko ajan. Mutta ikään kuin yhteisöllisyyden nimissä lähdin kokeiluun mukaan, että onko kommentoinnista apua niille, joiden tilejä oli shadowbannattu. Ja kyllä musta on kivaa, että tuttujen tyyppien kanssa vähän aktivoidutaan kommentoinnissa. En näe siinä mitään siitä pahasta mitä asialla spekuloivat kauhistelihat vauva-palstalla. Jokaisella kuitenkin lienee ollut omat motiivinsa osallistua tähän "kommenttirinkiin". Itselläni se on hieman muuttanut itselle näkyvää kuvafeediä. Aiemmin kun ei monen seuraamani bloggaajan kuvat juurikaan nousseet näkyville feediin, mutta nyt kun on muutaman kerran kommentoinut, ovat kuvat nousseet paremmin myös feediin. Mikä on hvyä asia. Koska haluan heitä seurata. 

Mutta mitä tuhon rinkiin tulee, niin sehän ei sellainen ole, kun ei ole mitään sopimusta eikä pakkoa. On vaan heitetty ilmaan ajatus, että "hei, mitä jos koitettais olla vähän aktiivisempia!" Kukin kommentoi kenelle tykkää ja milloin tykkää. Eli ihan ne on yhtä aitoja kommentteja kuin muidenkin seuraajien. Itse olen esimerkiksi jättänyt tän viikon aikana ehkä 1-5 kommenttia päivässä vaikka kuvia seuraamiltani bloggaajilta tulee yhteensä kymmenittäin ja kaiken kaikkiaan seuraan satoja tyyppejä.  Että en nyt vaan tiedä mikä tässä toiminnassa on kamalaa. Vaikka olen bloggaaja itsekin, niin ihan yhtä lailla mä olen niiden muiden seuraaja ja oikeutettu kommentoimaan ja tykkäämään kuin muutkin. 

Ja mä en oikein jaksa uskoa, että mun tällä viikolla saamani vaikka 2 tai 3 kommenttia per kuva ihan hirveitä  mainostajia harhaanjohtavia "tilastovääristymiä" aiempaan verrattuna onnistuu aiheuttamaan. 

Mut eipä tässä mitään, kyllähän sitä kaikesta voi päässään veivata tosi epäilyttävää toimintaa, jos mieli tekee. Itselle tää nyt on ihan vaan muutaman kuvan kommentointia instagramissa, eli ei ihan kauheen vakavaa. 

Vaikka paino vaihtelee, laukut mahtuvat aina!