”Seuraa tuota autoa!” ja 27 muuta asiaa, jotka ovat täysin normaaleja televisiossa ja elokuvissa, mutta joita ei ikinä tapahdu tosielämässä....

”Seuraa tuota autoa!” ja 27 muuta asiaa, jotka ovat täysin normaaleja televisiossa ja elokuvissa, mutta joita ei ikinä tapahdu tosielämässä....

Televisiosarja Lostin naishahmoilla oli aina sileät kainalot ja sääret, vaikka he olivat jumissa saarella kuukausia.

Kuinka monta näistä elokuvien ja tv-sarjojen kummallisista piirteistä tunnistat? Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (29)

Dr. Spock

Auton ovia ei koskaan lukita edes New Yorkissa tai Los Angelesissa, vaikka tosielämässä auto varastettaisiin luultavasti muutamassa hetkessä..
Avaruusräjähdykset ovat ääniltään huumaavia, vaikkei avaruudessa oikeasti kuulu minkäänlaisia ääniä.
Ilmakehän puutteesta huolimatta avaruusalukset kääntyilevät ketterästi kuin lentokoneet. Oikeastihan niitä ohjaillaan pienillä rakettimoottoreilla hyvin kömpelösti.

L

Ulko-ovet eivät ole lukossa ja avaimista ei välitetä. Usein siirrytään rappukäytävään tai verannalle käymään yksityisiä keskusteluja. Ovi suljetaan perässä, mutta avaimia ei oteta mukaan. Usein myös ystävät marssivat sisään asuntoon ilman avaimia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Elokuvafriikki

Pariskunta loikoilee sängyssä kiihkeän seksiaktin jälkeen.
Naisella peitto tai lakana peittää koko kropan, mutta miehellä vyötäröltä alaspäin.

Hönty

Kun synnytys alkaa rynnätään sairaalaan sillä sekunnilla. Todellisuudessa siihen menee tunteja ennen kuin lähdetään.

Mies lähtee sisään roistojen perään ja käskee naista jäämään ja odottamaan. Nainen ei tottele, vaan lähtee perään. Nainen joutuu pulaan. Miehen pitää pelastaa nainen.

Joku (mies tai nainen) lähtee sisään roistojen perään ja käskee miestä jäämään ja odottamaan. Mies ei tottele, vaan lähtee perään. Mies pelastaa ensin lähteneen pulasta.

Vierailija

Kun päätetään järjestää juhlat, ne tavallisesti ovat jo samana päivänä. Kukaan ei kuitenkaan tee mitään juhlajärjestelyjä, vaikka ihmisiä juhlissa on monta kymmentä. Eikä minkäänlaista juhlastressiä järjestäjällä, vaikka kaikki tarjoilut, koristelut, siivoukset ja kutsumiset ovat suoritettu parin tunnin sisällä tuosta juhlaideasta ja juhlat ovat yleensä melko hulppeat. Kätevää.

Rivien välistä

Kauhuleffoissa ensin päätetään, että ollaan kaikki yhdessä. Mutta jo hetken päästä joku lähtee hortoilemaan jonnekin ja hänet tietysti tapetaan.

Nuorten leffoissa naiset ovat kiimaisia ja aina valmiita seksiin. Fiksut pojat kuitenkin kieltäytyvät, eivätkä käytä tilannetta hyväkseen.

Takaa-ajokohtauksissa aina jossain vaiheessa törmätään tyhjiin pahvilaatikoihin, joita joku on kasannut tielle. Eikä kukaan takaa-ajaja älyä ampua renkaisiin, vaan tähtää aina ylemmäs.

Vaikka on talvi, niin nainen on puettu kesähepeniin. Eikä häntä palele lainkaan. King Kong filmissä hän vielä kipuaa mekko päällä pilvenpiirtäjään, eikä käsiäkään hänellä palella metallisissa portaissa.

Ihmiset aina tunnistavat sankarin, kun hän vuosien jälkeen palaa kotiseudulleen. Ja samat ihmiset ovat siellä edelleen samoissa taloissa. 

Seksikohtauksissa seksi sujuu vaivattomasti. Koskaan ei miehen elin luiskahda ulos. Ja naiset ovat hanakoita suihinottajia, aina ja jokapaikassa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat