Tunnetut suomalaiset kertovat, miltä tuntui olla parisuhteessa ja rakastua toiseen – ”Tilanne oli musertava”

Tunnetut suomalaiset kertovat, miltä tuntui olla parisuhteessa ja rakastua toiseen – ”Tilanne oli musertava”

”Niin iso rakkaustarina kuin meillä olikin, en ole ikinä voinut niin huonosti”, kommentoi Eva Wahlström rakastumistaan aviopuolisoonsa Niklas Räsäseen.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vain elämää

Ymmärrän tarpeen rakastua ja vaihtaa kumppania suurissa elämänmuutoksissa. Ihminen rakastuu tarpeeseensa eli jos nykyinen kumppani ei vastaa enää toisen sisäisiä suuria elämänmuutoksia niin "haku on usein tiedostamatta päällä". On kuitenkin mahdollista löytää vanhassakin suhteessa uudet kuviot, jos molemmat ovat valmiita muuttumaan ja haluavat tehdä itsensä ja toisen eteen töitä. Näistäkin jutuista olisi kiva lukea: olimme jo melkein eronneet vaan löysimme toisemme uudestaan. Kaksoispeliä ei kannata kuitenkaan pelata. Siinä häviävät kaikki. Sitten on parempi erota ja aloittaa puhtaalta pöydältä.

Petettytieskuinkamonesti

Onko näiden tarinoiden opetus siis se, että tunteita pitää aina seurata? Ei ajatella, että ihastumisia tulee ja menee jatkossakin? Ja varsinkin, paskat muista?

Vierailija

Itse en sellaisen ihmisen kanssa uskaltaisi aloittaa yhtään mitään, joka on tahollaan suhteessa ja kykenee tuosta vaan lennosta vaihtamaan uuteen ja jännittävään, koska ihastuu ja kaikki on ah niin uutta ja ihanaa ja kotonakin on niin "hankalaa" ja sitä sun tätä. Ainahan se alussa on uutta ja ihanaa, niin se oli sen jätetynkin kanssa ja hankaluuksia tulee sen uudenkin kanssa, jos ei samoja niin muita. Suhteen pitäminen ns tuoreena ei ole astrofysiikkaa eikä vaadi paljoakaan vaivaa, jos ei aikuinen ihminen osaa, niin kannattaa opetella. Ne on ne pienet jutut..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat