”Olet nuori ja nätti, joten mikä tässä on vaikeaa?” – Monen vaikeuksia mitätöidään yhä iän perusteella, eikä se ole kovin kaukana tytöttelys...

”Olet nuori ja nätti, joten mikä tässä on vaikeaa?” – Monen vaikeuksia mitätöidään yhä iän perusteella, eikä se ole kovin kaukana tytöttelys...

Miksi jopa terveysammattilaiset lakaisevat ongelmia maton alle vain, koska joku on nuori? Ja milloin ihminen on riittävän vanha, jotta hänen kokemuksensa otettaisiin vakavasti?Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

Seuraavaksi aletaan vaatia kaiken sellaisen alasrepimistä ja piilottamista katukuvasta ja muusta elinympäristöstä, mistä voi jollekin tulla paha mieli, kuten

- mainoskuva jossa esiintyy musta mies, koska se on rodullistamista
- mainoskuva jossa näkyy valkoinen mies, koska se edustaa ylivaltaa
- mainoskuva jossa on nainen, koska se on esineellistämistä

Kaikilla pitää olla oikeus olla kohtaamatta elämässään mitään sellaista, mistä voi tulla paha mieli.

Vierailija

*huokaus* Aika vaikea kaikkia nuoria on ottaa vakavasti kun vaaditaan aikuisen oikeuksia, mutta käyttäydytään kuin kakarat. Nehän on kaikki kohta eläkkeellä päästään jos niiden antaa samaa rataa nössööntyä, kyllä sitä kaikki mielummin pelaisivat tietokoneella ties mitä päivät pääksytysten kuin menisivät töihin yms. Mitä sen oponkin pitäisi sitten sanoa jos mikään ei oikein kiinnosta eikä nuoriso niitä "vääriä valintoja" halua tehdä jotka kuuluvat nuoren elämään tai lääkärin jos muu ei vaivaa kuin itsesääli ja lorvikatarri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyi että miten myrkyllisiä olette molemmat! *irvistys*
Tuolle linjalle kun kerran läöhditte niin mitä ilmeisimmin saa vastavuoroisesti olettaa ikään vedoten, että olette kumpikin vanhoja katkeria akkoja.

Itse artikkelin kirjoittajan kanssa olen täysin samoilla linjoilla.
32 itselläni ikää mutta koska näytän nuoremmalta niin joka ikinen arkielämän asia on pirun vaikeaa muiden ihmisten solvaamisen ja vähättelyn takia: nivelpsoriaasi sekä selkärankareuma eikä ole vielä lähellekään hoitotasapainoa. Viimeiset 5 kivuliasta ja pitkää vuotta olen joutunut todistamaan miten järkyttävän huonosti aikuiset ihmiset käyttäytyy ja kuinka pihalla noin about 95 prosenttia terveydenhuollon ammattilais-oletetuista ovat mitä tulee siihen voiko nuorempi kuin 58 vuotias olla millään tasolla sairas.
Joo ja kipulääkkeitäkin kuulema kiskon koska nuorethan niitä narkkareita on.
Bussissa ei saa istumapaikkaa koska nuori ja vetreä kyllä jaksaa, ja auta armelias saatana jos sanot lyhyesti että on nivelsairaus niin tuntemattomat alkaa solvaamaan kuinka puhun paskaa vain jotta saisin istumapaikan tai edes bussin keskiosan nurkkapaikan jotta pysyisin jotenkuten pystyssä.
Sitten yksi ihana asia on se, ettei sairaus päälle päin näy ja sitten kuulem kadulla ohimennen kuinka minustakin puhutaan ilkeästi että "...on se nykynuoriso hirveän laiskaa sorttia, menis tuokin sossunpummi töihin!"

Mietikää nyt pikkasen että mitähän sitä tulee taas kirjoiteltua ja onko kaikki tuo sonnan levittäminen todellakin tarpeellista! Näitä nettikirjoituksia kun lukee ihan elävät oikeat ihmiset, ja aika hemmetin suurta joukkoa solvaatte ja painatte alas. Tuleeko pätkääkään hyvä mieli siitä, että näitä lukeva työtön masentuu entisestään ja itkee yksin miettien ettei koskaan tule olemaan hyväksytty osa ihmiskuntaa. Näillä myrkyllisillä teksteilläkö Suomi saadaan nousuun?
Eikö edes yhtään hävetä?
Ja olisko kenties aika ja paikka vilkasta sinne peiliin ja miettiä sitä omaa elämää ja omaa peilikuvaa, että onko itsellä kaikki ihan hyvin kun pitää toisia alkaa nälvimään?

Nuori itsekkin

No ompahan taas ongelma, huhuhuh, kun ei ole niitä todellisia ongelmia, niin onhan tuokin tietysti ongelma. Vähän pitäis kovettua ja ajatella vähän vähemmän itseään.

Nautikaa kun vielä voitte

Sama vähättelevä ilmiö koskee myös ikääntyneitä = + 50 v. Vaikka olet kuinka terve ja osaava et kelpaa enää uusiin hommiin. Omalla työpaikallanikin sen on huomannut. Nainen 50 + on saastaa, joka ei saa pyrkiä mihinkään uuteen hommaan, ei saa unelmoida, että saisi edes 100 e palkan korotuksen. Ei, ei pitää van tyytyä osaansa ja odottaa eläkettä tai kuolemaa samassa hommassa.

Nuoret naiset nauttikaa nuoruudestanne, se menee nopeasti ohi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat