Kommentit (6)

Hymytin

Itkutin kirjoitti:
Mielestäni on aina hienoa kun "urheilija" lopettaa turhakkeensa ja alkaa oikeisiin töihin tienaamaan veroeuroja niiden valtavan tuhlaamisen sijaan.

Kaikilla Kaisalle syydetyillä euroilla saati esimerkiksi suoranaisella korruptiolla ja kaverinkaupalla rakennetulla Kontiolahden AH-stadionilla olisi tehty paljon hyvää vähäosaisille maassamme.

En ole koskaan ymmärtänyt miten meillä on varaa kulttuuriin ja viihteeseen kun ihmishengen hinta on usein vain 2000€ maassamme (magneettikuvaus), tai lämmin pieni yksiö tai hieman ruokaa. No mitäpä niillä väliä kunhan telkusta tulee urheilua, ilmaiseksi.

Arvoisa Itkutin, mitä konkreettista olet itse omasta aloitteesta ja omakätisesti tehnyt oman elämäsi parantamiseksi. Niin, et mitään. Kaisa on.

Timo Lampinen

Mitä hellvettiä tuo itkutin ulisee. Kaisahan on maksanut valtavat verot saamistaan "palkintorahoista"  Tuskin tuo edellä oleva valittaja on 300 000 euroa tienannut koko sinä aikana kun Kaisa on siihen pystynyt parhaimmillaan yhdessä vuodessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itkutin

Avaanpa hieman. Ensiksikin oma elämäni on oikein mukavaa ja olen opiskellut itselleni hyvän tutkinnon sekä sen lisäksi hankkinut mittavasti veroeuroja valtiolle, kiitos kysymästä.

Toisin kuin urheilijat jotka ovat sitten taas kupanneet yhteisiä varoja köyhiltä ja sairailta massojen sirkushuveiksi.

Kun huomioidaan että KAISA on palkintorahoistaan tilittänyt pennejä valtiolle verrattuna siihen paljonko kyseiseen lajiin on ylipäätään satsattu valtion toimesta, jäätiin muuten aivan valtavasti juuri pakkaselle jo pelkästään Kaisan osalta ja sitten vielä enemmän kun katsotaan kokonaisuutta.

Oliko vielä kysyttävää?

Pistäkääs faktaa tiskiin vikinän sijaan.

juhani oinonen

Itkutin,  nimimerkin takaa voi kuka tahansa tehdä itsestään opiskelleen miljonäärin.Totuus usein toisenlainen?  Kaisa on nimensä takana,voisit myös katsoa verotiedot nehän on julkisia niin voisit perua puheitasi...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat