Miksi raskaista huumerikoksista syytetty Niko Ranta-aho saa osakseen ihailua somessa? Sometutkija kertoo syyt ja muistuttaa, että mielikuvat...

Miksi raskaista huumerikoksista syytetty Niko Ranta-aho saa osakseen ihailua somessa? Sometutkija kertoo syyt ja muistuttaa, että mielikuvat...

Tutkintavankeudesta vapauduttuaan Niko Ranta-aho palasi Instagramiin ja sai osakseen paljon ihailua.

Someturvan toimitusjohtaja Suvi Uski uskoo, että Niko Ranta-ahon ihailun taustalla ovat paitsi Ranta-ahon itsensä, myös median luomat mielikuvat.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Suomi on kyllä maailman naisvihamielisin maa. Tämänkin ketjun piti olla niko ranta-ahosta mutta hän on tässäkin viaton ja kaiken pahan alku ja juuri sofia ja muut naiset

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sad now

Vankilasta,

Joku voi olla vankilassa huonojen lähtökohtien vuoksi tai itsepuolustuksesta. Monesti tuntuu olevan niin että ihmisiä saa hakata pahoinpidellä ym parosuhteessa mutta se joka käyttää puukkoa joutuu vankilaan kun lehtiä lukee mutta mietin että jos pitkään elää vaikka puolison tai kaverijengin pelossa niin ihminen saattaa siihen puukkoon turvautua.

Vapaana kävelee ihmisiä jotka ovst sairaampia ja sadistisempia lauman turvin kuin yksikään terve ihminen uskoo. Jos väitän että minun kouluttaminen ja kiusaaminen on monien hyväosaisten ihmisten elämäntehtävä ja naapuri saa kyllä olla rauhassa ulkona tai tuulettaa ilman kakaralauma, sirkkeliä tai koiraräksytystä jne jne mutta muutamat naspurit vahtivat ettå minulle tätä ei ole sallittu ja lisöksi väkidin on iso lauma ihkisiä oleskelkut katsellen ikkunoistani sisään, tuoden jälkeläisensä ja itsensö huuutmaan niin lähelle kuin voi ja myös sidälle kuuluu paljon keskivertoa enemmän melua lähes tsuoton melu 2007-2019 niin minua pidetään sairaana.

Vierailija

Siis kyse ei ole edes että yksittäiset ihmiset ihailee, vaan ihan iltasanomat ja muut tekee aika positiivisia juttuja tästä kaverista ja hänen nykyisestä ja entisestä tyttöystävästä. Kummallista touhua, että rikoksella saa vielä nykypäivänäkin mainetta ja hyvää näkyvyyttä. Näin ei pitäis olla.

Vierailija

Ekku1 kirjoitti:
Yhtenä syynä on myös elokuvien romantisointi rikollisten elämästä. Toiseksi, ylipäätään rumuus ja pahuus on muodissa. Hyvyys, kiltteys ja oikein tekeminen on etenkin nuorten mielestä suorastaan noloa.

Nuorten mielestä? Ton äijän elämäntyyliä on iltalehdissä ihannointu, eikä kirjoittajana ole ”nuoria” vaan ihan aikusia. Samoin elokuvat, joissa rikollisuutta romantisoidaan, on suht vanhojen aikuisten ohjaamia, tuottamia, kirjoittamia.

Nuorten viallinen maailmankuva on se ymmärrettävin osuus, sillä sellasta heille on tuputettu eikä kaikki heistä vielä osaa ajatella kriittisesti. Aikuisten ja etenki keski-ikästen mielentila on mielestäni se huolestuttava asia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat