Kommentit (18)

Vierailija

Milläs se lehden painomuste sitten lähtee hyllylevyn linoleum-pinnoitteesta kun se lehti on siinä muutaman kuukauden ollut paikoillaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Välimerenmaahan adoptoitu

Ei tuo sanomalehtitemppu yläkaappien suojaamiseksi mikään uusi keksintö ole. Välimerenmaissa, missä tahmeaa öljyä kerääntyy nopeasti keittiön eri pinnoille ruuanlaiton perustuessa öljyyn, kikkaa on käytetty niin kauan kuin yläkaappeja on ollut.

isin tyttö

Uusi idea, höpsistä! Meilläkin kotona tehtiin noin jo 60-luvulla ja se oli silloin mun isän idea ja näin olen siitä asti itsekin tehnyt. Kikka on ollut varmasti jo aiemmin käytössä muuallakin. Ei lehdestä mitään painomustetta kaapin päälle jää, kun paperit vaihdetaan riittävän usein, eikä se mielestäni ole sen enempää paloturvallisuusriski kuin mikään muukaan keittiössä oleva esine.

Vierailija

Aivan oikein,  ei painomustetta jää, paperit ainoastan pölyisiä,  kun ne kaapin päällä rullaa tai taittelee varovasti pois niin ei pölykään leviä,  tietenkin kaapin pääliset pitää pyyhkiä, mutta se on helppo juttu, kun  ei ole tahmeaa rasvaa tarttunut.    Vaihdoin kerran vuodessa,   syystä kun tikkailla kiipeileminen oli aika työlästä  75-80 ikäiselle.

Kmedist

Vielä fiksumpaa on hyödyntää koko seinätila säilytykseen ja laittaa yläkaapit kattoon asti. Ei jää pölystyviä hyllyjä, vaan oven taakse säilytystilaa.

Vierailija

Ja tämä piti siis neljän kuvan avulla neuvoa, olisikohan lukijoiden luetun ymmärtämisen aliarviointia...No, saahan kuvilla palstatilaa täytettyä.

Vierailija

Ei mitään uutta. Oivalsin papereitten/sanomalehtien käytön jo yli 50 vuotta sitten vaikka en insinööri olekaan. Painomustetta ei ole koskaan tarttunut kalusteisiin.

Vierailija

Onneksi meillä on kaapit, jotka ulottuu kattoon saakka. Eipähän ole tuollaisia ongelmia eikä myöskään turhaa tilaa. Muutenkin nykykeittiöt on kyllä varsinaisia suunnittelun "kukkasia" ja varsin epäkäytännöllisiä.

Vierailija

Ennen päällystettiin keittiön kaappien hyllyt kiiltävällä päällystepaperilla ja hyllyjen etureunoihin laitettiin vielä koristeellisia rypytysnauhoja.
Kun tuli siivoustarve,vaihdettiin paperit, eikä tarvittu liiemmin jynssäystä !

Vierailija

Käyttäkää mieluummin sitä valkoista leivinpaperia suojamiseen ja leikatkaa siitä sopiva suoja. On siistimpi , eikä mitään painomustetta tartu pintoihin.

Likakin näkyy heti siinä pinnalla koska on aika vaihtaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat