Kulahtivatko valkoiset tennarisi? Näillä vinkeillä saat ne jälleen loistamaan

Kulahtivatko valkoiset tennarisi? Näillä vinkeillä saat ne jälleen loistamaan

Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Vaikka kuinka suojaisit valkoisia popojasi, jossain vaiheessa ne menettävät kauniin hohtonsa. Mutta onneksi tennareiden puhdistaminen on yllättävän helppoa.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Kim

Puhdistusaineena käytettävä kloriitti hajoaa ruokasuolaksi ja vedeksi. Samalla puhdistaa viemäriputkistyoa rasvasta matkallaan vedenpuhdistamoon. Siellä se toimii emäksisenä aineena, joka vähentää tarvetta käyttää lisäkemikaaleja puhdistusvaiheessa. Kuulostaa hurrrrjan vaaralliselta aineelta. Se on kyllä totta, että siitä tulevia höyryjä ei paljon kannata hengitellä, mutta johan hajukin kertoo, että ei sitä kannata tehdä. Ilmanvaihto hoitaa asian hyvin.

tossu

Niin, ihan hyvä juttu sinänsä panna tossut pesukoneeseen. Itse pesin urheilutossujani koneessa joitakin kertoja mutta valitettavasti niistä irtosi pohjat. Ilmeisesti liima oli liuonnut. Enkä puhu mistään halvista tossuista vaan yli 220€ maksavista kengistä. Harmitti mutta toisaalta eipä myöskâän tarvinnut käyttää hieltä haisevia kenkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En kyllä kloriittia laittaisi. Se kellastuttaa tennarin kumipohjat. Ihan vaan normi 40 asteen pesu, siihen tarkoitetulla pesuaineella. Pesu tarpeeksi usein niin on iloa valkoisista tennareista pitkäksi aikaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat