11 paineista vapaata bikinikuvaa, joissa pääosassa on iloinen kesänvietto – ei Instagram-poseeraaminen

11 paineista vapaata bikinikuvaa, joissa pääosassa on iloinen kesänvietto – ei Instagram-poseeraaminen

Asetelmallisten bikinikuvien vastapainoksi on hyvä katsella myös rentoa ja iloista kesänviettoa. Suomalaiset näyttävät mallia Instagramissa.Lue koko juttu

Kommentit (13)

Just saying

Hmm.. melko monta työkseen urheilevaa tässä koosteessa, muutama kiintiö pyöreä ettei tuu paha mieli vaiks oikeesti suurin osa onkin hyvin, hyvin hoikkia, joku anorektinenkin? Mut näillä mennään, vedtään me muut massua sisään 🤣

Ilahtunut

Tulet omalla kommentillasi vain arvostelemaan kaikkien tässä julkaisussa esiintyvien naisien kehoja. Jokainen keho on kaunis ja kantajansa oma. Tällaisia positiivisia postauksia lisää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

  Hyvä että heillä on hauskaa, mutta kauniita kaikki ja hyvin hoikkia useimmat. Jos on tuon näköinen luonnostaan niin mitä sitä asettelemaan -suurin osa meistä ei ole. (Enkä siis pode mitään kateutta tai ulkomuotoahdistusta; olenpahan vain realisti). 

Nautilus

Parissa kuvassa kyllä huokuu nimenomaan poseeraaminen. Bloggarit ym. "vaikuttajat" elävät julkisuudesta ja miettivät lähes jokaista tilannetta mahdollisuutena Instagram-kuvaan tms., joka sitten muuttuu rahaksi. Biksut kuvataan taatusti, sillä niissä kuvissa tuppaa olemaan reilusti enemmän tykkäyksiä.

Mies 31v

Miesten pitäisi käyttää enemmän vanhoja kunnon speedoja, olipa ruumiinrakenne mikä tahansa. Miksi meidän oletusarvona on pukeutua rannalle löysiin polviin asti yltäviin Shortseihin kun naisilla tuntuu olevan lupa paljastaa ihoaan ulkomuotoon katsomatta. Nykypäivänä tavallinen mies speedoissa on lähes kadonnut näky kun atlantin takaa häveliäisyyden kulttuuri tännekin juurtunut.

Vierailija

Missä miesten kuvat???? Oon niin kyllästyny jokapäiväisiin naisten kuviin. Jopa hiusmuoti, pelkästään naisten. Ei tasa-arvon aikaan näin mene. Miesten pyllyuikkarit kuviin

Miimu

Janni Hussin pitäisi olla auringonoton kanssa varovainen. Yks syöpä jo ollut, ihosyöpää tuossa jo häämöttää kun iho noin punainen. Lisäksi tuo leikkausarpi ei varmaankaan tykkää auringosta. Luulis että jo yhden syövän läpikäyneenä ajattelisi terveyttään.

pandora

Mielestäni jos otsake on "Asetelmallisten bikinikuvien vastapainoksi on hyvä katsella myös rentoa ja iloista kesänviettoa" niin sarjassa olisi voinut tietty olla ihan tavallisia suomalaisia naisia eikä jälleen "julkkiksia". Ihmettelen etteikö jo mene järkeen että meillä on muunkin mallisia naisia kuin sporttisia. Olihan kuvissa pari "pyöreämpääkin" mutta kun istuu tai on vedessä niin heidän muotojaan ei näy. Näin annamme nuorisolle vaikutteita että vain langanlaihat ja treenatut on hyväksyttäviä henkilöitä. Mä itse ainakin isoäitinä panen bikinit päälle rannalle ja näytän että selluliitti on ihan normaali asia. 

puhelinluettelottakaisin

Miksi tällaisten tavisten plösökuvia pitää ollenkaan julkaista? Kuka niistä saa mitään? Sama kuin asuntomessuilla esiteltäisiin vain valkoseinäisiä yksiöitä muovimatolla.

falskiasontaa

Jep. Amerikassa nykyään naisilla pitää olla mahdollisimman pienet biksut ja silarit törröttämässä. Miehillä sen sijaan mahdollisimman isot pöksyt, kun eihän me homoja olla. Odotan jenkkilään omaa burkhamallistoa uikkareihin miehille.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat