Suomi on nyt auki! Koskematon paratiisiranta ja 18 muuta kotimaan kohdetta, joissa kannattaa käydä kesällä

Suomi on nyt auki! Koskematon paratiisiranta ja 18 muuta kotimaan kohdetta, joissa kannattaa käydä kesällä

Kämäräinen (Santtu Karvonen) ja Janne (Jussi Vatanen) seikkailevat vain Napapiirillä, mutta on niitä muitakin kohteita, joissa Suomessa kannattaa käydä. Kuva: <span class="photographer">Yellow Film / Mikko Rasila</span>

Ovatko kesälomasuunnitelmasi vielä vaiheessa? Listasimme 19 Suomi-kohdetta, jotka ovat käymisen arvoisia. Oman vinkkisi voit kertoa kommenteissa!Lue koko juttu

Kommentit (5)

Erityisasiantuntija

Yyterin hiekkaranta ei ole kuusi, vaan n. neljä kilometriä pitkä. Yyterin alueella on yhteensä n. kuusi kilometriä hiekkarantaa, mukaan lukien mm. koirien hiekkaranta golfkentän vieressä.

Tuiccu Karhu

Mihin unohtui Suomen etelä - Hanko? Meillä on 30 km hienohiekkaisia rantoja, linnoitusmuseo ja paljon muuta näkemistä ja tekemistä. On kuin etelässä olisi. Rantakadun ravintolat tarjoavat kulinaarisen nautinnon ja tekemistä riittää muutenkin. Tehkää vaikka päiväretki Bengtskärin majakalle tai entiseen sotilassaareen Öröön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vesa Rikula

Ärjään pääsee myös joustavilla yksilöllisillä Luonnollisesti Oulujärvi Ky:n venekyydeillä sekä talvella moottorikelkan rekikyydeillä vaikka lumikenkäilemään, lisäksi Ärjässä on kesäkioski 1.6-16.8.2020 auki päivittäin klo 11.00- 16.00. Tervetuloa!

Aili-Leena

Keski-Suomen kesäkahvilat ♥️ Esimerkiksi Perttulan tila tai Cafe Meijerinliiteri. Itse nautin myös ulkoilusta maakunnan kansallispuistoissa. Suosittelen myös kulttuurikohteita, niitä on moneen makuun, muun muassa kaksi Unesco-kohdetta ja Alvar Aallon arkkitehtuuria.

Nostalgiaa

Mantyharjussa Salmelan taidekeskus , seka vieressa oleva museoalue. Aivan upeassa ymparistossa veden aarella , kauniisti restauroitu miljoo.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat