Sampo Marjomaalla on yksi ominaisuus, jonka vuoksi juontajan hyllyttäminen saattoi olla kohtalokas virhe – sen osoittaa tv-historia

Sampo Marjomaalla on yksi ominaisuus, jonka vuoksi juontajan hyllyttäminen saattoi olla kohtalokas virhe – sen osoittaa tv-historia

Sampo Marjomaa sai paljon sympaattisia viestejä yllättäen päättyneen juontajapestinsä takia. Miten kotivideo-ohjelman käy, kun keulahahmo vaihtuu?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (24)

Uraohjus

En ymmärrä miksi telkkarissa pitää olla aina nuorempia ja nuorempia ihmisiä. Ohjelma on yhtä kuin Sampo. Sampon takia ohjelmasta pidettiin niin paljon. Henkilö antaa 15 vuotta urastaan ja palkaksi tulee fudut, ei ole sekään reilua. Olisitte kasvattaneet ohjelmasta ikonisen ja kaikkien tunteman Sampon shown.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sehän oli aivan surkea juontaja päälleliimattuine muka hauskojen juttujen, vei viihteen koko ohjelmasta. Tämän takia ohjelma oli täysin katsomiskelvoton

Kari Jurri

Miten onnistuitkin löytämään vain ne kaipaavat kommentit. Itse kun luin niin suurin osa sanoi että "Ei tule ikävä" "Ärsyttävä" "Toivottavasti pysyykin poissa ruudusta" jne.. Plus sitten suuri joukko toivoi koko ohjelman kuoppaamista. Minä toivon jälkimmäistä.

mankka

Mielestäni Marjomaan tavoite matkia Markus Kajoa ja heittää nokkelia kommentteja oli jo alkaen väärä. Oli lisäksi kehnohko esiintyjä ja vain tekohauska, kun taas Kajo tuntui Naurun Paikkaa vetäessään omalta lakoniselta itseltään.

Esim. Nousevan Auringon Kajossa äijä oli ihan samanlainen, kuten tavassaan kirjoittaakin ja muistan että katsoin Naurun Paikkaa ennemmin Kajon huuomorin ja tyylin takia kuin niiden videoiden.

Makuasioita ovat nämä.

R.B ei jatkoon.

Puiseva Roni ei sovi juontajaksi hauskoihin kotivideoihin tai niistä tulee ainakin "ei niin hauskat kotivideot". Sen mitä tyyppi on tv:ssä ollut ei ole kyllä vaikuttanut kovin fiksulta, päinvastoin. 

Hittolainen minkä tekivtä

Vierailija kirjoitti:
Samaa mieltä! Ei kaikkea mikä toimii tarvitse aina "uudistaa".  
Sampon huumori on omanlaista  tuollaista ei ole kenelläkään hitsi kun harmitta kun menivät vaihtamaan  pöh väärä ratkaisu!

Vierailija

Sampo on suosikki, tuttu ja turvallinen. Ei yhtään ärsyttävä. Tää Roni B on mulle ihan vieras, mutta 11v poikani kyllä tietää hänet. No nähtäväksi jää, miten roni pärjää uudessa työssään. Ja Sampo on varmaan tyytyväinen loppu peleissä, että tää loppui hänen osaltaan. Rakkautta ja onnea kaikille tulevaisuuteen, tästä selvitään.

Vierailija 2020

Sama kuin vaihtaisi Mersun Ladaan. Ei ole mitään Ronia vastaan, mutta kyllä nelonen teki virheen. Ohjelma itsessään ei ole miellyttänyt, mutta perheen muut jäsenet kyllä ovat pitäneet. Eikä vähiten hyvän juontajan vuoksi.

Ilmeisen älykkäälle ja tyylikkäälle & miellyttävän ulkomuodon omaavalle Sampolle pitäisi saada parempia pestejä. Ja miksi niitä ei ole ? Hän ei ärsytä sitten millään tavalla ja on kuitenkin erittäin persoonallinen. Olisi upea monissa juonto ja talk-show vetämisessä ja asiaohjelmiin myös. Osaa kuunnella oikeasti. Keskusteleva ote on miellyttävän rauhallinen, mutta ei lepsu. Jännitettä riittää.

Roni osaa varmaan tubettaa teinien makuun. Mutta ei ole mukavuusalueellaan telkkarissa. Hieman kiusallista on ollut nähdä hänet tv:ssä. 

Ihmettelijä

Tälle käy kuten Akuutti ohjelmalle kävi. Juontajat ja kaikki vaihettiin paitsi nimi.
Yhtään jaksoa ei oo enää tullu katottua.
Ammattitaitoinen väki vaihtui vanhan mummun horinaan.

Ennen oli kaikki paremmin.

Tuli tuossa vaan mieleen two and half Men, kun Charlie Sheen sai potkut ja isolla rahalla otettiin kutcher tilalle, niin huonostihan siinä kävi.

Kiitos Sampo ja kaikkea hyvää

Tulee kyllä Sampoa ikävä! Sampo teki ohjelmasta hauskan. Roni vaikuttaa aika jäyhältä eikä välttämättä ole kuin nuorten mieleen. Tosin moni lapsi ja nuorikin tykkää Samposta. Miksi nuoruudella ja "freesauksella" ajetaan väkisin ammattitaidon ja sydämellisyyden päältä? Miksei ennemmin otettu Ronia mukaan vaikka toiseksi juontajaksi Sampon kaveriksi?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat