Sivut

Kommentit (224)

Raha ja ulkonäkö

Ulkonäkösi on luultavasti ongelma. Miehesi on tavannut kaunottaren, jonka kanssa hän on aloittanut suhteen tai haaveilee aloittavansa. Ainakin oma exäni haaveili timmistä, pitkästä ha silarit omistavasta nuoresta naisesta. Lopulta sellaisen löysikin ja heillä on nyt perhe.

Varakkaammat miehet taas käyttävät maksullisia escorteja, koska eivät halua riippaa naisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Dominoiva nainen vie kyllä mielenkiinnon mieheltä tehokkaasti. Vaimoni yritti käyttää seksiä jonkinlaisena vallan välineenä ja se loppui siihen. Sen jälkeen olemme etääntyneet toisistamme ja jäljellä ovat vain kulissit lapsia ja omia vanhempia varten. Nykyään hän hoitaa tarpeensa työympyröissä ja se toimii molempien kannalta hyvin.

Vierailija

soronoo kirjoitti:
Voi teitä, ootte vähän hölmöjä, miehiä kiinnostaa seksi aina, hän on jo pannut sua tarpeeks ja nyt se on tylsää, sun pimppa ei jaksa enää innostaa, mutta uusi nainen saa uutta elämää mieheen kuin mieheen, näin evoluutio on sen tehnyt, miehen tehtävä ei ole elää sinun kanssa loputtomiin vaan panna niin monen kiihottavan naisen kanssa kuin mahdollista, mies ei tosin ikinä myönnä tätä sinulle, turhaan ramppaatte terapiassa.

Jos ajattelemme asiaa tältä kannalta, että olisimme täysin ilman sitoutumiseen kykenemättömiä eläimiä, tarkoittaisi se myös naisen näkökulmasta sitä, että kuukautiskiertomme evoluutiovaiheessa etsisimme sen adoniksen parittelukumppaniksi, kellä on teräväpiirtoisin leuka ja leveimmät hartiat. Pariteltuamme etsisimme kumppanin, jolla on enemmän feminiinisiä piirteitä, koska tarvitsemmehan miehen elättämään lapsemme.
En haluaisi, että petyt elämään, mutta voisin epäillä kommentoijan olevan tätä jälkimmäistä.

Mutta onneksi meillä ihmisillä, kuten joillakin muillakin eläinlajeilla on kyky rakastumisen lisäksi myös sitoutua ja elää pitkän yhteisen elämän elämänkumppanimme kanssa.

Se, ettei mies tai nainen halua seksiä sekä halun eritahtisuus on minulle mysteeri.

En tiedä sitten onko kyse joissain tapauksissa myös tasa-arvon käsitteen tulkinnasta. Tarkoitan, että tasa-arvo ei ole niinkään samankaltaisuutta, mihin useimmiten pyrimme vaan erilaisten ihmisten saman arvoisuutta.

Heterosuhteessa se, että olemme naisia ja miehiä niin on ihan ok, eikä suurinosa kotitöistä vaadi sukupuoliroolitusta.
Mieheni on itseäni parempi ruuanlaittaja ja itse putsaan meillä viemärit, mutta silti arvostan itseäni; olen sutjakka, naisellinen ja käytän meikkiä, koska haluan.

Seksiä on, mutta sitä tarkoitan eri aikaisuudella, että itse en aina ole fiiliksessä mukana, vaikka olen aina ollut halauavampi osapuoli.

Toisaalta, ei ole täydellistä suhdetta, kun ei meistä kumpikaan ole täydellinen - hyvä niin :)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat