Sampo Marjomaa sai puhelun, joka päätti 15 vuoden juontopestin – kertoo nyt, mitä on oppinut suomalaisista tehdessään Hauskoja kotivideoita....

Sampo Marjomaa sai puhelun, joka päätti 15 vuoden juontopestin – kertoo nyt, mitä on oppinut suomalaisista tehdessään Hauskoja kotivideoita....

Sampo Marjomaa ei saanut jättää jäähyväisiä Suomen kansalle Hauskat kotivideot -ohjelmassa. – Outous ja weirdous on meissä asuva supervoima, hän sanoo.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (120)

Ellun kana

Harmi. Sampolla ihana ääni ja rauhallinen jaksaa kuunnella. Juonnot hyviä. Toivottavasti näkyy viel tv. En tykkää kun vaihtuu. En enää katso.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Urpo

Sampo luovuttaa valtikan ronille viimeisessä sampon juontamassa jaksossa. Tämä on vähintä mitä formaatin johdossa olevat jormat ja irmat voivat tehdä.

Ei kiitos

Ei tarvii sitten enään katsoa hauskoja kotivideoita. Tykkäsin Sampon letkautuksiata. Roni ei ole edes hauska. Sen on jo nähnyt suurmestari ohjelmassa.

Ei tubettajia telkkariin!

Tubettajat saisivat pysyä tubetuskanavillaan! Roni Back on tylsä eikä mutenkään vakuuta Suurmestarissakaan, aivan turhantyyppi siinä!
Näitä tubettajia tungetaan nyt joka paikkaan, kun mukamas vetoavat nuorisoon. Pöh!

huoh

Miksi nyt näitä Tubettajia on televisio pullollaan. Nimikin sen sanoo TUBEttaja..eli Youtubettaja. Muka hauskat tubettajat . NO jääpi katsomatta ja varmaan monella muulla.

Vierailija

Tubettajilla ei ole mitään annettavaa televisiolle. Tää samane Roni nobidy oli visailuohjelmassa eikä tiennyt kuka esittää biisin My Heart Will Go On.. Siitä lähetään. 

Omnia Vanitas

Juu, kiitos menneestä Sampo. Jälleen yksi ohjelma vähemmän seurattavaa. Ei tarvitse ”tubettajia” katsoa/kuunnella.
Erittäin huonoa toimintaa kanavajohdolta, management from hell?

Kiitti mulle riitti

Kyllä on niin hyvä varmaan nyt sitten olla ja elää itsensä kanssa näiden ihmisten, jotka päättivät näin hienosti ja kunniallisesti lopettaa Marjomaan uran Hauskoissa kotivideoissa ja koko sydämellä tehdyn shown. Olisin Ronina sanonut ei kiitos.

Perunamuusi

Todella töykeää! Ei kenkään ura pitäisi loppua yhtäkkiä >:( ja muutenkin menee jo hermot siihen että ronia tungetaan joka paikkaan!!!! Tv ja tube tähdet erikseen tuskin ronillakaa paljoa on kokemusta juontamisesta jne roni on ehkä hyvä youtubessa mutta ei se voi noin vain viedä jonkun puolen elämän työtä ja hauskojen kotivideoiden uusi nimi on minun mielestäni aika itserakas "hauskat kotivideot by roni back" :/

Vierailija

Ehdottomasti väärä valinta uudeksi vetäjäksi on tämä tubettaja Roni, MIKSI? SAMPO oli napakymppi tehtävässään ette pysty korvaamaan häntä tällä TUBETTAJALLA KOSKAAN.

Pois Sampon marjamailta

Sampo pitää ohjelmansa hallinnassaan, leikkii sillä. Hän ei anna itsestään liikaa, -ei tee itsestään staraa mutta kaikki tv:tä katsovat tuntevat hänet. Hänen hauskat kommenttinsa ja vitsinsä, jotka ovat monesti mestarillisia. Sampo on yhtä kuin Hauskat kotivideot, hän on se ohjelma. 

Ronille pitäisi tehdä joku aivan oma juttu. Selliainen missä hän voi olla kuin kuka tahansa rohkea tavan kansalainen, ehkä esikuvakin joillekin? Olen itsekin löytänyt Ron Backin YouTubesta, mutta lähinnä hän tuli tutuksi vasta puolison selatessa videoita, minuun teki vaikutuksen hänen ryhdikkyys ja fiksu nuori -tyyli, vaikka hän onkin uutuudentuoreuttaan tv:ssä vähän hessuhopo. Mutta mukana hyvissä jutuissa, antaa lahjoituksia, tuo tärkeille asioille huomiota. Mutta hän ei saisi erkaantua nuorista, vaan jos mahdollista liikkuisi enimmäkseen ikäluokkansa eli yli kakskymppisten maailmassa? Sitä voisi olla opettavaista, mielenkiintoista muidenkin (heitä vanhempien) seurata.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat