Lentoemäntänä työskennellyt Riika myi kotinsa maksaakseen lentäjäkoulun – nyt hän etsii lisää naisia alalle

Lentoemäntänä työskennellyt Riika myi kotinsa maksaakseen lentäjäkoulun – nyt hän etsii lisää naisia alalle

Chihuahuat Alma ja Nata ovat tottuneet Riikan rytmiin, eivätkä vaadi emäntää lenkille ennen kuin hän on herännyt.

Riika Kaipainen työskenteli lentoemäntänä ennen kuin kouluttautui lentäjäksi. Nyt hän kannustaa naisia hakeutumaan suoraan koneen ohjaamoon. Juttusarjassa eri alojen huippunaiset kertovat ajankäytöstään ja valinnoistaan työssä ja arjessa.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
xpln

Luulen, että maailman lentäjämarkkinat ovat jokseenkin täynnä lentoliikenteen tilanteen takia vuosikausia. Että siitä vaan ottamaan sata tonnia lainaa todella epävarmaan työpaikkaan.

Lentäjän Tytär

Jep jep, nyt kannattaa myydä kämppä polkuhintaan ja sijoittaa rahat lentäjän koulutukseen. Alalla pahin lama koskaan, tuhansia ja tuhansia kokeneita lentäjiä työttömänä ja isoja yhtiöitä konkurssissa. Alan toipuminen vie helposti 5 vuotta että päästään edes entiselle tasolle...siinä on pitkä aika odotella taivas alla kun samalla omat lupakirjat vanhenee kortistossa. 

Kertaaja

25 for 2025 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onkos tähän lipsahtanu väärät kuvat

Mistä niin päättelet?


No eihän tuo täti oikein juoksijaltakaan näytä.

Nainen 34 v.

Aivan mahtava tyyppi tämä Riikka ja hieno esimerkki kaikille naisille!!!

Jotenkin rivien välistä luen, ettei hän ole mennyt massan mukana lapsitehtailun maailmaan, en tiedä onko vallan vela (vapaaehtoisesti lapseton), mutta kuitenkin hieno esimerkkki siitä miten nainen voi tehdä hienon uran miesvaltaisella ja teknisellä alalla, eikä ole mikään pakko jäädä kotiin.
Mainitsee, että perhe on tärkeä hänelle. Jos on lapseton perhe kyseessä (mies + koirat), niin hyvä muistutus siitä, että "perhe" voi olla joko lapsia sisältävä tai ei. Näin vuonna 2020. Ja perhehän on useimmilla myös vaikka olisi yksinasuva sinkkukin.

Lisää tälläisiä juttuja! I love this! I want her life!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat