Martina Aitolehti julkaisi Instagramissa treffi-ilmoituksen ja sai kuulla etsivänsä yksisarvista – tuntuuko kumppanin löytäminen mahdottomal...

Martina Aitolehti julkaisi Instagramissa treffi-ilmoituksen ja sai kuulla etsivänsä yksisarvista – tuntuuko kumppanin löytäminen mahdottomal...

Onko Martina Aitolehden toivomus luotettavasta, huumorintajuisesta ja tervejärkisestä kumppanista aivan utopistinen?Lue koko juttu

Kommentit (18)

Vierailija

Olen niin niin kypsä näihin Martinan juttuihin. Enkä edes lue niitä, mutta otsikot pomppaa silmille! Kyllä lähes 40-kymppisen naisen pitäisi käyttäytyä aikuismaisemmin kuin teini eikä nillittää joka päivityksessä ihmissotkujaan. Ja taas otsikot kiljuu, että uutta miestä kehiin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kateellinen siellä vinkuu

Onko noin kademilei ja teillä itsellänne paha olo. Ei muka seurata martina,kuitenkin riittää häiriintyneitä kirjoituksia ja siihen aikaa ja vaivaa. Martina teinaa 100 000 lähes, on huippukunto, hoitaa lapsensa ja riittää puhtia moneen projektiin, on vaatenallistoa ja kasvoina monelle asialle,milloin purhetii,milloin uimahyppää, triathlonit vuosittain. Tee sama perästä. Ja miksi ikä aina pyöristetään ylöspäin, ja mitä sitten onko 60 79 v,, niin itsekin vanhenet.
Katso vaan suomalaisia sekä ulkomaalalsia julkkiksia,, kuinka vaihtavat kumppania ihan jo muutaman kk väliajoin, ovat ristiin rastiin toistensa kanssa.
Entä sinä, olet koko elämän siten vain yhden hnekilön kanssa. Ja sen kanssa vain lepset. Itse et kuulu uusperheporukkaan, eikä sun suvussa, kavereissa ole uusperheitä.
Joka naapurissa on porukkaa jos minkä nököistä sakkia, rikollisia, velkaantuneita, kulisseja pidetään, eletään sosiaalituilla, vaihdetaan kumppania ees taas.
Seurraa huvkses lehtiä ja muita ihmisiä, miltei joka julkkiskin jonka tiedät on vaihtanut kumppania. Tämän polven varsinkin. Aina on ero uutisia. Miksi joku Martina sitten olisi ihme.
Keran asuttuaaan kerrostalossa, voi kuulla naapuririitoja, jopa sukuriitoja.
Ja mikä on huomattava ikäero. 5v. ei ole. Ehkä se 20 vuotta jo onkin. Siinä ehkä huomaa jo sukupolven välisen eron. Ja onhan presaparillakin iso ikäero toisin kuin Martinalla ja miehellään.
Ja joo, varmasti sinäkin asettelet oman makusi mukaisia toiveita. Ole vaan itse päihtetön ja treena.
Ja voihan sitä leikkimielisesti esittää " toiveita", ei kaikkea pidä ottaa vakavasti.
Ja kuinka yleistä onkaan että ihan ruokatunnilla porukat käy vieraissa.
ja onko sinusta minkään sanojaksi jos Martinkain tulisi vastaan, ei, sitten ollaan myhäilen hiljaa kyllä.
Katso itseäsi ja tulevaa ennustetta elämääsi, lähiympäristöäsi, kavereiden elämää jne. Ties mitä sunkin lapsista vileä tulee. Pilkka osuu usein omaan nilkkaan. Itse edessä.

Edelleen rakastunut

Kannattaa tehdä lista ja pitää siitä kiinni niin välttyy turhilta suhteilta jotka eivät kestä kun toinen ei ole sellainen kuin haluaisit hänen olevan. Itse löysin lopulta aviomieheni vuosien etsinnän jälkeen ja kaikki miehissä arvostamani asiat natsasivat hänessä. Jälkiviisaana huomasin että olin yrittänyt tyytyä huonompiin miehiin kun ajattelin olevani liian vaativa. Minusta se on myös itsensä arvostamista että osaa vaatia itselleen sopivaa kumppania.

Vierailija

Kateellinen siellä vinkuu: sinulle sanoisin, että suomen kieli, lauseiden rakenteet ja kielioppivirheet ovat kyllä ihan kamalia.
En ole kade...

Vierailija

Artistinimen mainitseminen on epäsuotavaa, jos haluat kommenttien pääsevän läpi! Martinahan oli niin kovin ylpeä ja rustattiinhan se oikein levyn kanteenkin. Ei kai sitä tarvitse hävetä? Vai kirjoitetaanko tuokin elämänvaihe uusiksi?

Jopelo

Mä otan tämän huumorilla vastaan😅 kukaan ole valmis uuteen suhteeseen kun ero ollut vastikään.
Mutta huumori se tiellä pitää ja kriteerit pitää olla kohillaan.Martinan tapainen ei mitään heikkoa miestä kannata ottaa.Taisi tämä Sebukin olla aika heikko persoona kun päihteitä piti ottaa.

te miesd

Kuulkaas nyt te naiset. Tässähän ei ole kyseessä oikeasti Martinan treffi-ilmoitus vaan ilmoitus seuraajulleen ja me naiset seuraajille, että "Minä olen päässyt edellisestä suhteesta yli ja tässä jo laittelen uutta matoa koukkuun." Ja miten minä voin tietää tämän? No siksi, että minä olen mies ja te olette naisia. Yksinkertaista.

Adalina

Kaikkien äidinkieli ei ole suomi. Kieliopin oikeinkirjoitus ei merkitse mitään, pointti on tärkein. Toisten haukkuminen ei osoita kovin suurta sivistyneisyyden tasoa sen enempää kuin toisen henkilön arviointi sen perusteella kuinka hyvin hän vierasta kieltä kirjoittaa. Ehkä itse kirjoitat täydellistä ruotsia tai Venäjää.

väärin meni..

Vierailija kirjoitti:
Kateellinen siellä vinkuu: sinulle sanoisin, että suomen kieli, lauseiden rakenteet ja kielioppivirheet ovat kyllä ihan kamalia.
..
Miksi muka olisimme  hänelle kateellisia no ei nyt menit metsään tuo kaluttu kateus sana on loppuun kulutettu..kun ei muuta keksi kirjoittaa palataan siihen  hehe

Vierailija

MeNaiset voisi jo lopettaa tuosta turhaakin turhemmasta julkkiksesta kirjoittelun. Antakaa Seiskan ja Iltisten hoitaa tämän henkilön hypetys ja keskittykää oikeisiin julkisuuden henkilöihin. Mn:stä on tullut entinen laatulehti.

Ei löydy, ei!

Naurettavaa olla heti eroilmoituksen jälkeen etsimässä tai paremminkin tarjoamassa itseään kaksilahkeiselle. Kriteereistä tärkein Martinalle on tietenkin varakkuus/taloudellinen menestyminen. Toiseksi tärkein on komea ulkonäkö ja menestystä henkivä hapitus. Kaikki muut kriteerit ovat tyhjää lässytystä. Samoin kuin itsekehu muodossa "olen kasvanut todella paljon". Ei Martina ketään fiksua ja hyvät elämänarvot omaavaa, kerrostaloyksiössä Kajaanissa asuvaa ja vm. -89 Toyotaa ajaavaa Perttiä huolia. Ei, vaikka Pertti olisi valmis muuttamaan pääkaupunkiin, omaa kokopäivätyön Vr:llä ja pukeutuu siisteihin Prisman farkkuihin ja ruutuflanellipaitaan, osaa soittaa bassoa, käy säännöllisesti kirjastossa, syö monipuolisesti omaten sutjakkan vartalon, käy pelaamassa sählyä viikottain, on valmis uusperhearkeen ja kaikki hiuksetkin on päässä ja hyvässä järjestyksessä.

Eskolla on kyllä huumorintajua, ulkonäköä ja hyviä elämänarvoja, mutta ei paksua pörssiä.

Muokattu
klo 10:12 | 22.5.2020

Ihana Martina! Toivon sinulle valtavasti onnea elämään, joka väistämättä aina paranee, kun kuvioista häviää epävarma ja murentava suhde! Naisen vaisto on piru olkapäällä silloin, kun vaistoaa vilunkia jota toinen ei vain suostu tunnustamaan todeksi. Hulluksihan siinä tulee, mutta hyvässä tapauksessa asiat näkee selkeämmin, kun tilanne on ohi ja luotto omiin aisteihin kasvaa. Olen aika lähellä omaa ikääsi, nuorempana nimitin sinua alter egokseni :D! Olet vieläkin/edelleen älyttömän kaunis ja ihan mieletön tyyppi. JA MUISTA, että et ole hävinnyt yhtään mitään. Girl power!

Get a life

Nelikymppinen nainen eikä millään pääse yli siitä että hänet jätettiin. Katso nyt Martti-ina niitä kuvia kun ex-miehesi on kanssasi; ainoa joka hymyilee olet sinä. Eihän se näytä olleen onnellinen kanssasi aikoihin! Ja jos ei olisi käynyt pikku "vahinkoa" niin olisiko edes alkanut kanssasi koskaan olemaan...?

Älä nyt itsestäsi pyhimystä tee, kyllä ihmiset pahoinpitely ja rattijuoppoutesi muistaa. Eksäsi on jatkanut elämäänsä ja löytänyt jo uuden kumppanin, keskity omaan elämääsi ja elä kerrankin omalla lompakollasi.

Vierailija

Näin. Miehen on oltavat tasapainoinen (ja ennen kaikkea varakas, koska Martina-brändi tarvitsee ylelliset kulissit, joihin hänellä itsellään ei ole varaa), mutta Martina saa mätkiä ihmisiä sattumanvaraisesti yleisötapahtumissa. Martina ei myöskään omien sanojensa mukaan käytä alkoholia, mutta jotenkin jäi kiinni rattijuoppoudesta.

No, ei se mitään, kaikkihan me silloin tällöin ajelemme kännissä ja saamme lähestymiskieltoja. Se on sitä seesteistä arkea.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat