Kommentit (2)

Vierailija

Kertookohan se jotain suomalaisista, että on movemittaus, mutta ei esim mittausta millainen ihminen on eettisesti muille. Onko tämä liikuntateollisuus saanut liian ison osan. 80-90-luvulla liikunnasta ei puhuttu tai kunnosta, mutta toisen ihmisarvo oli sama kuin oma, liikunnan varjolla ei häiriköity muita.

Mutta jos kaikesta lasten ja nuorten liikkumisesta on tullut valtavaa melun pitoa (skeittaus, trampat, joukkueurheilu) kun aiemmin oli koulussa välituntihiihto ja lenkkeily koulun ympäri, keinuminen ja juttelu ja liikuntaa saatiin koulumatkalla ja arkityössä kasvimaalla ja illalla harrastus paikalla urheilukentällä niin mitä tämä aiheuttaa niille jotka eivät tätä tee mutta kuuntelevat kotona ja koulussa eli onko 30 - vuotiaiden naisten mt-ongelmat kuten uupumus lisääntyvä ongelma.

Kuka kehittelee nämä samaan aikaan kun ihmiset muuttavat pois pieniltä paikkakunnilta jossa tilaa, isoille paikkakunnille jossa asutaan lähekkäin.

Suuri osa vanhemmista ja kouluista ohjaa pallopelit kauemmas ja kieltää skeittauksen mutta eivät kaikki.

Millä asialla ovat liikuntateollisuus, olympialiitto, kilpaurheilun mittausihmiset Palloliitto ym. Miksi ihmisistä halutaan fyysisiä narsisteja ja petoja joille vain oma ruoka lepo liikunta merkitsee ja juuri niistä ihmisistä joilla vaihtoehtoja eniten.

Vierailija

Yhtälaista ja tasa-arvoista lienee vain että nämäkin sosiopaatit joille oma hyöty on tärkeämpi kuin toisten haitta tai kärsimys, kuolevat yksin ilman petolaumaa, urheilussa nykyään aina laumaeläimistä kyse

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat