Ketään ei enää saa kiinni puhelimitse – ja nyt kerron, miksi on ok jättää vastaamatta, vaikka ei ole pahassa paikassa

Ketään ei enää saa kiinni puhelimitse – ja nyt kerron, miksi on ok jättää vastaamatta, vaikka ei ole pahassa paikassa

Nuorille sukupolville puhelimeen vastaaminen on turhauttavaa, sillä se ei jätä tilaa valmistautumiselle. Lue koko juttu

Kommentit (6)

Näin se on

Vuosi 2020 ja edelleen käytetään melkein 200 vuotta vanhaa tapaa viestintään vaikka kuten mainittu niin parempiakin tapoja on. Puheominaisuus saisi kadota kokonaan puhelimista, mutta eipä näytä sähköiset ajanvaraukset vieläkään toimivan oikein missään, joten pakko vaan käyttää tapaa, jota vihaa yli kaiken.

Radi

Ei vaan älypuhelimet tulisi hävittää. Puhelin on tarkoitettu puhumiseen ja puhuen vältyttäisiin monilta väärinkäsityksiltä. Ja luimpa noin viikko sitten uutisen nuorten huonosta lukutaidosta. Kirjoitetut ohjeet eivät menneet perille, koska ei osata riittävästi lukea. On tietysti myös käsittämättömiä käyttöohjeita, mutta ko. tapauksessa oli kyse koulun toimintaohjeesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Eihänneedesosaakirjoittaa

Kirjoittaminen on vaan itse asiassa se alkeellinen, muinainen, ja hidas tapa. Kirjeitä, ja vastaavia viestejä millä ei koskaan saa välitöntä vastausta tai tehokasta neuvottelua, on ollut tuhansia vuosia. Puhelut ovat nykypäivää ja nopeita. Puhuttu viestintä on kymmeniä kertoja kirjoitusta nopeampaa - vaikka ei edes laske vielä mukaan reaktion, vastauksen odottelua. Kirjoittelu se kahdenkeskisessä viestinnässä on alkeellista ja hidasta.

Yksinäiset ja vanhat kyykkyyn

Olen yksin elävä pian eläkeikäinen. Välillä ainoa jonka kanssa puhun, on kaupan kassa. Jos ei minulla olisi puhelinta ja siihen ei vastattaisi, niin elämä olisi todella yksinäistä. Viime kesänä olin kipeänä ja olin viikkoja yksin sisällä. Mitä olisin tehnyt jos puhelimeen ei vastattaisi. Silloin kuulen ihka elävän ihmisen äänen.

Vierailija

Miksi näissä keskusteluissa on aina se, joka pitää itseään maailman napana, jolla on aina oikeus muita ja muiden tunteita miettimättä keskittyä siihen "miltä MUSTA tuntuu".....

Entä se toinen ihminen, joka halusi kuulla ystävänsä tai lapsensa äänen, se joka tarvitsi muutaman ystävällisen sanan, se joka AINA vastaa sinun tyhmiin muka tärkeisiin puheluihin ja jopa kesken lenkkinsä.

Ei ole mistään muusta kysymys kuin että nykymaailmassa oma napa ja minäminäminä on ainoa mihin käytetään aikaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat