Vaatejättien mainoskuvat osoittavat, että elämme jo rintaliivitöntä aikakautta – onko nännit viimein ihan oikeasti vapautettu?

Vaatejättien mainoskuvat osoittavat, että elämme jo rintaliivitöntä aikakautta – onko nännit viimein ihan oikeasti vapautettu?

Tässä kuvassa meininki on sama kuin Rachelilla Frendeissä. Free the nipple!

Rintojen vapautusliikkeestä on puhuttu jo vuosia, mutta monet merkit osoittavat, että nyt siitä on viimein tulossa valtavirtaa.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Vierailija

Olen ollut liivitön jo vuodesta 2005. En vain koskaan löytänyt sopivia, aina kiristi ja puristi, vaikka kävin ns. asiantuntijallakin. Toisaalta en muutenkaan tahdo sietää saumojen tai pesulappujen hankausta, joten ehkä olen sitten jotenkin erityisherkkä.

Yllätyksenä tuli se, että sen jälkeen, kun rintojen pieneen liikkeeseen (huom. se siis tosiaan on pientä, ei mitään pomppimista) tottui, niitä ei enää edes huomannut. Nännit ärsyyntyivät ja kuivuivat aluksi, ehkä juuri tuosta liikkeestä eli hankauksesta johtuen, mutta se ongelma poistui kuukaudessa, parissa, jonka jälkeen ei enää tarvinnut käyttää kosteusvoidetta. Ja mikä parasta, hartiavaivat loppuivat siihen. Eli ainakin omalla kohdallani liivit aiheuttivat niska- ja hartiakipuja. Myös rintojen arkuus ennen kuukautisia väheni huomattavasti.

Ja en siis ole mikään ihan pienirintainen, kuppikoko lienee D:n luokkaa. Rinnat eivät myöskään ole valuneet napaan saakka vaan asettuneet omaan paikkaansa (alemmas toki kuin ennen). Nännitkin osoittavat yhä eteenpäin. Käytän yleensä varsin väljiä vaatteita, joten nännien näkyminen ei minua vaivaa eikä ole ongelma, joten en edes ajattele asiaa. Mukavuus ennen kaikkea.

Rea Listi

Niin. Kyse on siitä haluaako näyttää hyvältä ja tyylikkäältä vai ei. Aika harvan kannattaa esitellä niitä patalappuja jotka lähestyvät kovaa vauhtia napaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Työni vuoksi päivittäin kymmeniä - parhaina satoja - ihmisiä tapaavana minua ällöttää huomata tuntemattomien ihmisten nännejä, samoin kuin vapaana jollottavia kulkusia. Ihminen on aina kokonaisuus myös pukeutymistyyliltään. Tahtomattanikin huomaan nämä roikkuvat ulokkeet. Minusta kuuluu käytöstapoihin huomioida nämä em. asiat julkisilla paikoilla, on eri asia sitten miten kodeissa ym suljetuissa tiloissa yhteisesti sovitaan käyttäytyä. Tyylikkyys sitten ihan omana keskustelunsa ;)

Vierailija

Tyhmää yleistystä, rintaliivit vapauttavat ainakin minut tuntemaan oloni paremmaksi. Ei hikoilevia rinnanalusia ja kutinaa. Olen isorintainen nainen.

Kukin tyylillään

Se käyttää ken tahtoo muut voi olla ilman, itse käytän ja välillä en, riippuu niin vaateista ja tilanteesta, en esim menisi työhaastatteluun liivittömänä ellen hakisi paikkaa pornokaupassa, mutta taas toisaalta kesällä mielelläni liikun ilman liivejä pienessä topissa, jos minun nännit jotain haittaa niin katsokoot muualle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat