Nyt kaikki tuntevat jo Lähi-idän maut, mutta Suomen ensimmäisen libanonilaisen ravintolan perusti nuori pakolaisnainen keskelle lamaa – ”Mun...

Nyt kaikki tuntevat jo Lähi-idän maut, mutta Suomen ensimmäisen libanonilaisen ravintolan perusti nuori pakolaisnainen keskelle lamaa – ”Mun...

Ravintoloitsija Viviane Daaboul-Kallio tuli Suomeen 18-vuotiaana pakolaistyttönä vuonna 1986. Hän on nähnyt sekä Suomen että suomalaisen ruokakulttuurin huiman muutoksen.

Ravintoloitsija Viviane Daaboul-Kallio tietää, mitä ihmiset tarvitsevat, kun maailma kaatuu päälle: hyvää ruokaa, ehkä lasin viiniä. Ja vessapaperia, totta kai. Juttusarjassa oman uransa kulkijat kertovat poikkeuksellisista valinnoistaan. Lue koko juttu

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Helsinkiläinen

Onpa mahtavan inspiroiva tarina! Farouge on aivan loistava ravintola ollut aina - upeaa ruokaa ja hyvää palvelua. Tosi mielenkiintoista lukea sen taustasta. Toivottavasti ravintola selviää, Vivian on ainakin tosi sissi ja ansaitsee menestystä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat