100 euron kuukausibudjetilla ruokailevat kertovat, mitä ostavat kaupasta – ”Alkuviikolla keitto ja loppuviikolla laatikko”

100 euron kuukausibudjetilla ruokailevat kertovat, mitä ostavat kaupasta – ”Alkuviikolla keitto ja loppuviikolla laatikko”

Perusruoka on edullista, toteavat ne, joiden ruokabudjetti pysyy pienenä. ”Ei ihminen tarvitse smoothieita, raejuustoja, avokadoja ja mangoja.”Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

Perheellinen kirjoitti:
En usko! Aivan huuhaa-juttua. Varsinkaan mitään luomua eikä terveellistä saa noin edullisesti.

Höpö höpö! Lidlissä on edullista luomua ja muissa marketeissa on usein ne tyyriimmät luomuvaihtoehdot alennustarroitettuna iltaisin. Voi erittäin terveellisesti syödä satkulla kuussa per henkilö, kun suunnittelee kunnolla, vertailee kilohintoja ja ostaa vain ravinteikkaita tuotteita.

Skeptikko

Kyllähän sitä moni elää alle satasella jos ei laske kaikkia aterioita mukaan. Tasan sata euroa kuukaudessa on 3,3€ per päivä. Jos syö opiskelijalounaan 2,60€ niin jäljelle jää 70snt. Velliä ilman lisukkeita ja aliravitsemus pidemmän päälle.

Alle sataseen pääsee vain jos tekee kaikki ruoat itse ja syö suhteellisen vähän. Tai valheellisesti laskemalla saa mitä tahansa aikaiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toinen skeptiikko

Budjettini oli n 10v sitten ollessani opiskelija noin 450 euroa kuussa, josta vuokran jälkeen jäi 190. Sillä pärjäsin ihan hyvin sillä en polttanut tupakkaa ja join harvoin. Opiskelijaruokalat veivät noin puolet tästä enkä saanut vanhemmilta minkäänlaisia avustuksia.

En saisi millään elettyä pelkällä satasella niin ettei olisi nälkä tai ravinnepuute ja lisäksi masennus, olinhan normaalikokoinen mies ja opiskelija-aivoni tarvitsivat kunnolla energiaa. Ehkä jos olisin laiha 160cm nainen niin satanenkin riittäisi.

En usko että pidemmän päälle satasella eläminen on mahdollista keskivertoihmiselle.

Mkj

Pitääkö tästäkin alkaa syyllistää ihmisiä? Meillä kaksi töissä käyvää +30v aikuista. Ei paljoa heitä jos sanon, että 100e menee viikossa ruokaan. Ei ole laskettu, eikä lasketa. Ihmisen on pakko syödä ja me nautimme siitä sen sijaan, että eläisimme puurolla ja riisillä viikot.

VieraX

Miten mahtaa täyttyä suositeltu proteiinin tarve n. 0,7-1-1,2 g/painokilo? Veikkaan, että huonosti. Laskekaapa purkkien kyljistä kuinka paljon saatte.

SovinistiSika

Aika kevyesti syötävä jos treenaa ja liikkuu muullakin kuin bussilla joutuu syömään muutakin kuin höttöä tietenkin jos on nainen pärjää vähemmälläkin...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat