Miksi niin moni fanittaa Sanna Marinia? Tutkija kertoo kaksi syytä, eikä kumpikaan liity siihen, että hän on nuori nainen

Miksi niin moni fanittaa Sanna Marinia? Tutkija kertoo kaksi syytä, eikä kumpikaan liity siihen, että hän on nuori nainen

Pääministerinä Sanna Marinin vahvuus on vakuuttavassa esiintymisessä.

Sanna Marinin ensimmäiset kuukaudet pääministerinä ovat olleet värikkäät. Kahdella keinolla hän on onnistunut voittamaan suomalaisten luottamuksen. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (60)

Pappa laukka

Sanna Marin on taitava puhuja, uskottava ja miellyttävä. Yleisesti suomen pääministerit ovat ärsyttäneet minua ja käyttäneet omaa valtaansa väärin, yliampuvilla uhkakuvilla. Sipilä oli pahemmasta päästä oleva "patruunahenkinen hitleri", kikysotkuja ,duunareiden ja hoitajien kyykyttäjä.
Koronaviruksen hoitoon menee nyt tää hallituksen työ ja säästöjä tehdään sitten järkevällä tavalla myöhemmin, toivottavasti Marinin johdolla.

Juhi

Minä luulen että pääministerin ulkonäöstä ja iästä puhuminen ei lopu niin kauan kuin hän on virassa.
Joka juttuun ne on ängettävä mukaan, oli aihe mikä tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Hanski

"Nyrkki" olisi vain lisännyt sähläystä selkeään päätöksentekoon - siis valtataistelua! Valmiina oli jo toimivat yhteydet eri hallinnonalojen välillä! 

Hyvä Sanna M

Outoa epäluottamusta ja epäasiallista kritiikkiä erinomaisesti toiminutta Marinia kohtaan! Tuskin hän peilin edessä aikaansa viettää! Aina joutuu pientä kritisoitavaa ja varmaan tehdään erehdyksiä - täydellisyyttä ei ole, eikä tule. Jälkiviisaus sitten puhuu, eikä mikään ole helpompaa. Nythän olemme täysin uuden edessä. Jokaisen on tehtävä parhaansa ja Sanna Marin kuuntelee taatusti sosiaali- ja terveysalan asiantuntijoita, ja talousihmisiä - hulluhan hän olisi ellei kuuntelisi herkällä korvalla. Talous on sekin vaikea pähkinä - taloudellisia onnettomuuksia kyllä tulee koronaviruksen takia. Ne eivät ole hallituksen syy. Arvostan kokemusta ja viisautta, mutta sitä tulee vuosien mittaan jos on tullakseen. Toivon kuitenkin, että Marinille jää aikaa olla perheensä parissa, koska perheelleen hän on ainutlaatuinen.

JaneMaria

"Pitkälle ei olla päästy".

Aikuisen kirjoittama kommentiko?

Se Suomi, joka voittaa kaikenmaailman "maailman paras maa" kyselyt ja jossa on "maailman paras ilmainen terveyden huolto" ja kaikki muukin on niin ihanaa, on rakennettu juuri niiden sinun vähättelemiesi setien toimesta. Suomen historiasta ei löydy yhtäkään naista jonka päätösten toimesta tähän olisi päästy.

Jos Marin onnistuisikin saamaan jotain merkittävästi positiivista aikaan, niin on hyvä muistaa että valmiit pohjat -kutakuinkin toimiva yhteiskunta- oli jo hänellä valmiina edessä. 

Asiasta toiseen.  Miten on edes mahdollista, että lähes koko kansakunta on hypnotisoitu ajattelemaan että täysin kokemattoman naisen alun panos isojen päätöstentekojen ääressä voisi olla parempaa kuin vuosikymmeniä politiikossa mukana olleen ihmisen?

Kiitokset niille joille se kuuluu

Kukaan ei liene ilman ulkonäköä, ei Jalmarikaan. Viestinnästä juuri pääministeriä on aiheellisesti kiitetty kun viesteistä ei ole mennyt kuulijoiden pää pyörälle. Presidentin lausuntoja on kyllä kuultu ja ihmetelty mitä ne tarkoittavat. Kaikki ymmärtänevät että juuri naisia tässä kriisissä on kiitettävä. Kiitokset siis hoitajille ja lääkäreille jne. eikä vähiten hallitukselle.

Sisätautien erikoislääkäri

Pääministeri eikä koko hallitus tunnu saavan kansalaisia kuriin, nimittäin äsken ajoin kotiin sairaalasta ison kauppakeskuksen ohi ja siellä oli parkkipaikka pullollaan autoja ja ihmisiä kuhisi kuin vanhoina hyvinä aikoina. Eteeni kurvasi farmariauto takaluukku auki, josta osittain ulkona oli uusi sohva!! Nytkö on oikea aika shoppailla huonekaluja??

Joku tolkku kirjoitteluun

Ruudolf setä kiteytti Sanna Marinin fanittamisen: Epätoivoinen huuto laskevien galluppien pimeydestä jotta demarit pääsisivät samaan johtoasemaan kuin Lipposen aikana. Pelasta Sanna meidät,huomatkaa koko Suomi,Sannassa on myös Suomen pelastus,viimeinen toivo!

Yrittäjä

Kyllä nyt yritetään kirjoittaa sillä mielellä että mariini olisi kaikkien ja suuren osan suosiossa, ei todellakaan ole ei edes lähellä!

Yhteistyöllä

Olen ihmeissäni seurannut kommentteja Niinistön ja Marinin " valtataistelusta" . Minä en näe heidän välillään minkäänlaista valtataistelua. He ovat molemmat erittäin yhteistyökykyisiä ja toisten mielipiteet huomioonottavia älykkäitä ja inhimillisiä yksilöitä. Koskaan aikaisemmin meillä ei ole ollut sekä näin fiksua presidenttiä että pääministeriä samaan aikaan💓.

Korona virus aiheuttaa maailmanlaajuisen laman. Lama ei tule vain meille eikä tulevalla lamalla ole mitään tekemistä nykyisen hallituksen kanssa. Meillä on kuitenkin asiat hyvin verrattuna maihin, joilla ei ole lähtökohdat näin hyvin. Nyt hoidetaan tämä epidemia ja niinkuin Niinistö totesi kyllä talous tulee sitten aikanaan kuntoon.

Marinin suosio perustuu hänen kykyynsä kuunnella aidosti muita ihmisiä ( myös asiantuntijoita ) mikä on todellisen johtajan erittäin tärkeä ominaisuus. Tämän lisäksi hän on rauhallinen, asiallinen ja myös jämäkkä tarvittaessa.

Eiköhän anneta sekä Niinistölle että Marinille työrauha !

Siiri k56

Yrittäjä kirjoitti:
Kyllä nyt yritetään kirjoittaa sillä mielellä että mariini olisi kaikkien ja suuren osan suosiossa, ei todellakaan ole ei edes lähellä!

Osa ihmisistä on aika Nassu väärässä päätään pudistamassa vaikka taivaan enkeli astuisi.heitä palvelemaan. Aina tulee ehdot tai jälki-istuntoa. Nythän enemmistö meistä joutuu kärsimään koronaviruksen takia. Ei se ole hallituksen vika.

Krisu

Vierailija kirjoitti:
Se että hän saa niin paljon negatiivista palautetta somesaa johtuu suurimmite osin siitä että ihmiset eivät ole tyytyväisiä hänen päätöksiinsä.

No nimeä sitten se poliitikko, jota ei somessa saa negatiivista palautetta. Sellaista ei nimittäin ole. Suomi on kateellisia ja katkeria pullollaan, ja yksikään julkisuuden henkilö ei tässä maassa säästy haukuilta ja kritiikiltä.

stadironin

Jalmari kirjoitti:
Pääministeri Marinin ulkonäkö näyttää saaneen monen pään pyörälle. Nuoren ja kokemattoman pääministerin olisi syytä ottaa vakavasti presidentin neuvot, jotta Suomi saadaan koronan taltuttamisen jälkeen nousemaan suuresta ahdingosta, johon maa joutuu virusta vastaan taistellessa.

Kuten artikkelissakin sanotaan, Marinilla on erittäin selkeä ulosanti, ulkonäkö ei merkitse mitään. Asiat tulevat ytimekkäästi ja selkeästi ulos. Se herättää aina luottamusta.

Late-

Sanna Marin on Johtaja, rehellinen, karismaattinen, selkeäsanainen ja kykenee myös myöntämään virheet. En muista yhtään pääministeria, joka olisi pystynyt vastaamaan suoraan, kiertelyn ja kaartelun sijaan.

Meillä on paras hallitus kymmeniin vuosiin. Loistavat opetusministeri ja oikeusministeri.

Kehun myös keskustan ministerit. Kulmuni kehittyy ja Linnilä on tosi Pro.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat